Mīlestības horoskops. Ko šīs jūtas nozīmē katrai zodiaka zīmei?

Cilvēki visos laikos centušies saprast, kas ir mīlestība. Galu galā daudzi piekrīt viedokli, ka tās ir jūtas, kas liek sirdij sisties spēcīgāk katru reizi, kad redzi konkrētu cilvēku.

Tāpat bieži apgalvo, ka mīlestība rodas starp radniecībām dvēselēm. Tādu sastapšanos uzskatām par lielu laimi. Tomēr katram mīlestība var nozīmēt arī kaut ko nedaudz citu. Ko par to saka astrologi?

Auns
Auni pēc dabas ir līderi. Šīs rakstura īpašības ietekmē to, kā viņi izturas pret jūtām. Tu vienmēr meklē veidu, kā parādīt partnerim, cik ļoti tu viņu mīli. Vārdi tev neko nenozīmē, galvenais – darbi.

Vērsis
Vēršiem mīlestība nozīme justies drošībā blakus mīļotajam cilvēkam. Maigās jūtas tev nozīmē ļoti daudz, tāpēc tu nekad nepakļauj riskam savas attiecības.

Dvīņi
Dvīņi patiesi izbauda sirsnīgas sarunas. Saziņai ar mīļoto cilvēku tavās acīs ir liela nozīme. Ja tev vienmēr atrodas, par ko parunāt ar partneri, pat ja esi noguris un ne īsti labā omā, to var saukt par īstu mīlestību.

Vēzis
Vēzis kā ļoti emocionāls cilvēks augstu vērtē saskarsmi un arī divvientulību ar savu partneri. Vēzim īsta mīlestība nozīmē vēlmi visu brīvo laiku pavadīt kopā ar šo cilvēku.

Lauva
Ja esi dzimis Lauvas zīmē, tev patīk, ja partneris tevi skaisti aplido. Tu dievini, kad tevi uzaicina uz dārgu restorānu un dāvina vērtīgas dāvanas. Tu tici, ka īsta mīlestība līdzinās romantiskai filmai ar laimīgām beigām.

Jaunava
Jaunavas, jūsuprāt, mīlestība ir detaļās. Ja esi dzimis šajā zīmē, tu proti izbaudīt vienkāršus priekus. Tāpat tev ir svarīga savstarpēja uzticība. Tev vajadzīgs stiprs plecs, uz kura balstīties jebkurā situācijā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

Pievienot komentāru