Mīlestības horoskops. Ko šīs jūtas nozīmē katrai zodiaka zīmei?

Svari
Svari, jums pats galvenais ir harmonija. Daudz nozīmē pati mīļotā cilvēka klātbūtne. Ar viņu kopā tu jūties ērti un mājīgi. Naksnīgas sarunas zem zvaigžņotām debesīm jūs ar partneri saista ciešāk nekā jebkas cits.

Skorpions
Skorpions patiesi tic mīlestībai. Tu patiesi izbaudi šīs jūtas. Ja esi attiecībās ar cilvēku, kurš tevi smīdina, aizrauj ar interesantām sarunām un saprot tevi, jūsu attiecības būs ilgas un laimīgas.

Strēlnieks
Strēlnieks ļoti nopietni attiecas pret mīlestību, tomēr pats ļaunākais, kas ar tevi var notikt – tikt ieslēgtam zelta krātiņā. Partnerim jābūt ļoti labam draugam, sarunu biedram, saprotošam cilvēkam. Tu vēlies veidot kopīgus nākotnes plānus un tālākos ceļojumus.

Mežāzis
Mežāzim mīlestības jēdziens saistās ar visu tradicionālo. Tu vēlies katru piektdienu vakariņot labā restorānā, reizi gadā braukt ceļojumā, bet sestdienā kopā apmeklēt vecākus. Šīs lietas tev ir nepieciešamas, jo ļauj just, ka jūs kļūstat par ģimeni.

Ūdensvīrs
Ūdensvīram ļoti daudz nozīmē sapratne. Tavam izredzētajam jāizprot galvenie tavas personības aspekti, kas citiem paliek noslēpums. Tavuprāt, mīlestība ir mīkla, kas jāmin visu mūžu.

Zivis
Zivis, jūsuprāt, mīlestību nosaka māksla un radošums. Tu atklāj jūtas ar mākslas palīdzību. Mīlestība tev palīdz dzīvot harmonijā, un tu jūti, ka tikai tā tu spēj atklāties.

Avots: “Flytothesky”

COMMENTS

Pievienot komentāru