Mīlestības stāsts: kā neveiksmes Facebook darbībā beidzās ar kāzām

Virtuālā draudzība ilga četrus gadus, viņiem izdevās daudz uzzināt vienam par otru, un 2013. gada jūnijā viņi vienojās par reālu tikšanos. Starp viņiem radās jūtas, sākās romantiskas attiecības, un tā paša gada beigās Seleste pārcēlās pie Šūlera uz Arkanzasu. Gadu vēlāk Šūlers otrreiz atradās Selestes kontā, taču šoreiz tas tika izdarīts tīši un konkrētā nolūkā: viņš uzrakstīja ierakstu, kurā viņš lūdza meiteni kļūt par viņa sievu un ievietoja saderināšanās gredzena fotoattēlu.

2015. gada jūnijā pāris nosvinēja kāzas Dienvidkarolīnā, un, kā saka pasakās, viņi sāka laimīgi dzīvot un pelnīt naudu. Jaunlaulātie mācījās un strādāja, un Šūleram pat izdevās publicēt īsu stāstu grāmatu “Rokasgrāmata nabadzīgam vīrietim nesāpīgai pašnāvībai”.

Kad viņi savu mīlas stāstu publicēja tajā pašā sociālajā tīklā, tas izplatījās pa visu internetu, atkausējot pat skeptiķu un ciniķu sirdis. Daudzi atcerējās par savas dzīves brīnumainākajiem gadījumiem, kad no pirmā acu uzmetiena sarežģīta situācija novedusi pie laimīgām beigām.

Tā tehniskā kļūme Facebook ar nejaušu skaitļu metodi izvēlējās šos abus no 175 miljoniem abonentu, ļāva nepazīstamiem cilvēkiem izveidot ģimeni Lūk, kāds pārsteidzošs laimests!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Inara Indrica</cite>

    gluzi lidzigs manejam vai ne vira kungs ,bet tas ir tik pazemojosi ,ka kads to dara ,nezinot otram,man ari vajaja ,kaut,kads melnais ,kuram jau sievas ,tik daudz,un ka es sanemu ,no pazinam ,radiem ,sausaligus apvainojumus.visi domaja ,ka es pasa esmu saderinajusies ar to melno. un tad es dzesu ,visu dariju ,lai pazustu ,no mana profila,bija doma griezties policija ,bet tagad jau 2 ..lika man mieru..

Pievienot komentāru