Dienas horoskops 05.12.2017.

Auns

Šodien nevēlēsies ieslīgt kādā garā intīmā sarunā. Priekšroku dosi nevis sarunām, bet gan visu potenciālo biznesa partneru konkrētām darbībām. Tā rezultātā jūs izvēlēsieties kādu, kurš piedāvās jums vislabāko iespējamo sadarbības scenāriju un varēs pierādīt šādas alianses veiksmīgās izredzes. Kad jūs atrisināsiet šo jautājumu, jums būs gan vēlme, gan brīvais laiks, lai vairāk parunātu ar savu jauno partneri.

Vērsis

Šodien būs jārisina citu cilvēku problēmas. Jūs ilgu laiku labosiet savu pašreizējo darba projektu, un vaina būs jūsu darba partneros. Vakarā jūs tiksiet galā ar to, ko jūsu otrā pusīte ir ignorējusi. Jūs verbāli sodīsiet bezkaunīgu meistaru, kurš nav pareizi saremontējis svarīgu ierīci, bet jūsu partneris, kurš nav pārbaudījis, vai bojājums tika novērsts, arī saņems savu daļu kritikas.

Dvīņi

Iesaistīsies verbālā saskarsmē ar dažām ļoti tuvredzīgām personām. Jūs būsiet ļoti pārsteigti par to, cik zems ir jūsu darba partnera izglītības līmenis. Protams, jūs atteiksieties strādāt ar viņu, bet šī persona jūsu atteikšanos no sadarbības nepieņems nekavējoties. Savas tuvredzības dēļ viņš centīsies pārliecināt jūs, uzskaitot visus iespējamos ieguvumus no šāda veida partnerattiecībām.

Vēzis

Jums būs jāpieņem virkne sarežģītu lēmumu. Būsiet spiesti steidzami atbildēt potenciālajam darba devējam, bet vispirms jums jāatrod atbilde uz jautājumu, cik gatavs esat atstāt savu pašreizējo pozīciju. Kamēr jūs domājat, neskaidra situācija var atgadīties jūsu pašreizējā darba vietā, lai pēc tam jūs saprastu – jūs vēl neesat gatavs atvadīties no saviem kolēģiem.

Lauva 

Lauvas šodien riskē pārslogot sevi ar neadekvātu darba apjomu. Jūs uzņemsieties pārāk daudzas lietas un pat padarīsiet šīs lietas par loģisku mērķi. Bet tūlīt pēc šī darba pabeigšanas jūs jutīsieties vājš un noreibis. Ja jūs neiesiet gulēt, viss galu galā var izvērsties jums par sliktu. Jūs varat izvairīties no šīm problēmām, ja izpratīsiet, kuras lietas ir patiešām svarīgas, un  kuras var paveikt nedaudz vēlāk.

Jaunava 

Šodien būs vērts uzsākt daudzus projektus. Jūs varat iegūt visu, ja netērēsiet dārgo laiku sērfošanai internetā vai nebeidzamās sarunās ar kādu no saviem radiniekiem. Šīs mazās lietas var pagaidīt, kamēr jūs aktīvi cīnāties par savas karjeras nākotni. Šodien situācija jūsu darba vietā attīstīsies tā, ka jums būs iespēja uzvarēt prestižā pozīcijā (protams, ja ņemsi vērā visus iepriekš minētos ieteikumus).

Svari

Šodien nolemsi palikt neitrāls dažos strīdos, kas saistīti ar darbu. Neviena no šīs bezjēdzīgās konfrontācijas pusēm neizprot vai nepalīdzēs noteikt jūsu izvēli. Turklāt kolēģi, kas savstarpēji ir bijuši pretrunās, varētu pēkšņi apvienoties, lai konfrontētu jūs. Protams, būs grūti vienam paciest šādu spiedienu, bet jūs tiksiet galā. Tomēr pēc šī starpgadījuma jūs komunicēsiet ar kolēģiem uzmanīgi un ieturēsiet distanci.

Skorpions

Pastāv steidzams jautājums, kas saistīts ar kāda radinieku veselību. Pastāv liela varbūtība, ka, risinot šo jautājumu, jūs būsiet spiests ņemt atvaļinājumu no sava darba. Līdz vakaram problēmas tiks nostumtas malā, bet to novēršana kļūs par nepanesamu slogu jūsu nervu sistēmai. Jūs jutīsieties pilnīgi morāli izpostīti, un jūs atbrīvosieties no tā tikai ar pilnīgu vides maiņu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru