Dienas horoskops 05.12.2017.

Strēlnieks

Strēlnieki šajā dienā varēs demonstrēt savus dabiskos talantus. Jūs piedalīsieties viktorīnā, un kļūs skaidrs, ka šīs viktorīnas laikā nav neviena, kas tevi varētu pārspēt mūzikā, glezniecībā vai literatūrā. Jūs radīsiet īpaši lielu iespaidu uz personu, kuru jūs vienmēr vēlējāties redzēt kā savu otro pusīti. Tiesa, ir pārāk agri runāt par mīlestības sākumu, jo šī persona jutīsies interesēta nevis fiziskajās, bet gan garīgajās īpašībās.

Mežāzis

Šodien centīsies koncentrēties uz neeksistējošām nepatikšanām. Kamēr jūs esat drāmas karaliene un redzat savu dzīvi tikai tumšās nokrāsās, kādam citam darbā paveiksies tavā vietā. Svarīgs padoms – tā vietā, lai pārāk kritizētu sevi kādā maznozīmīgā jautājumā, rūpīgi analizējiet situāciju ap sevi. Meklējiet dziļi tajā, kas notiek, un tad jums būs iespēja saprast, kā un kādā brīdī jums jāsāk darboties.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs šodien visu savu laiku pavadīs darbā. Šis noskaņojums jums nekādā veidā nekaitēs, taču tajā pašā laikā jūs nepiedzīvosiet lielus profesionālos panākumus, rīkojoties šādā veidā. beidzot sagaidījis darba dienas beigas, jūs steigsieties mājās, lai kristu sava mīļotā apskāvienos. Jums būs vēl viens neaizmirstams vakars un vēl viena kaislīga nakts, kas padarīs tevi neproduktīvu arī visu nākošo dienu.

Zivis

Jāpievērš īpaša uzmanība, vadot transportlīdzekli. Pastāv risks, ka daži bezatbildīgi gājēji nolems šķērsot ceļu, neņemot vērā luksoforu, kas radīs lielas problēmas. Jūs varat izvairīties no šāda veida problēmām, ja pastāvīgi vērojat, kas notiek jums apkārt. Vai arī kā variantu mēģiniet izmantot kādu pieredzējušu vadītāju, kas vadīs auto tavā vietā.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru