Mistera Bīna meita: Kā viņa izskatās? FOTO

Jūs būsiet pārsteigti uzzināt, ka šī skaistule ir Atkinsona meita! Viņas vārds ir Lilija, šobrīd viņa ir 22 gadus veca, bet šajā foto- 16 gadu vecumā.

3

Skaistas kājas, pievilcīgs smaids, mīlīga sejiņa…

4

Starp citu, viņai ir izdevies paspīdēt vairākās filmās kopā ar tēvu (“Mistera Bīna brīvdienas”, “Džonijs Anglis atgriežas”).

5

Bet pat neskatoties uz viņas lomām, Lilijai Atkinsonei vairāk interesē mūzika, viņa raksta dziesmas un uzstājas koncertos.

6

Talantīga, skaista un strādīga meitene. Tāda ir Mistera Bīna meita! Tētukam noteikti ir ar ko lepoties!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Enet Laura</cite>

    Vai jums ir nepieciešams Ziemassvētku aizdevumu ??? vai aizdevumu, lai sāktu jauno gadu un nomaksātu parādus ??? Vai jums ir noraidīts ar bankas un citas finanšu iestādes? Vai jums ir nepieciešams konsolidāciju aizdevumu vai hipotēku? Meklēt ne vairāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finanšu nepatikšanas pagātnei. Mēs aizdevumu fondiem, lai personām un uzņēmumiem nepieciešama finansiāla palīdzība ar likmi 2%. Nav sociālās apdrošināšanas numurs nepieciešams un nav kredīta pārbaude nepieciešama, 100% garantēta. Es vēlos izmantot šo mediju, lai informētu Jūs, ka mēs padarīt uzticamu un saņēmēju palīdzību, un mēs būsim priecīgi piedāvāt Jums aizdevumu.
    Tātad rakstiet mums šodien: ([email protected]) pieteikties šim aizdevumam.

Pievienot komentāru