TESTS: Izvēlies sniegavīru un uzzini, kas ar tevi notiks šajā ziemā!

sniegaviri

Dabā ziema vēl cīnās ar rudeni, taču mums priekšā vēl 3 neaizmirstami ziemas mēneši. Ko tie tev atnesīs? Izpildi šo testu un uzzini, ko ziema tev sagatavojusi!

Sniegavīrs №1

Jums būs ļoti silta ziema. Un tas nav par laika apstākļiem! Pat vislielākajā aukstumā jums būs apkārt tikai tuvi cilvēki, kuri tevi mīl no visas sirds, un šīs jūtas ir abpusējas. Nekādas problēmas šajā ziemā jūs nebaidīs. Ja jūs nevarat rīkoties pats, tad ļoti drīz ieradīsies palīgi. Attiecības ar mīļoto šajā sezonā būs vēl stiprākas, un jūsu savstarpējā mīlestība sildīs ne tikai jūs, bet visus ap jums.

Sniegavīrs №2

Ziema jums būs ļoti aktīva. Atslābsiet tikai pēc sezonas beigām, bet tas jūs nesatrauks. Lietas mīļotajā darbā ies kalnup, jums ir nepieciešams tikai censties un mēģināt darīt visu, kas ir jūsu spēkos. Jūsu enerģijas būs tik daudz, ka, visticamāk, neaprobežosieties ar vienu darbu vien. Ļoti iespējams, jūs nolemsiet sākt remontu, un, jāatzīst, šis ir diezgan labs laiks, lai pārveidotu mājas! Īsi sakot, jūsu ziema būs aizņemta, bet jums nebūs laika, lai nogurtu.

Sniegavīrs №3

Jūs gaida ļoti mājīgs ziema. Liels risks, ka jūs zaudēsiet dažus draugus. Bet nebēdā. Šie cilvēki ir izpildījuši savu misiju jūsu dzīvē, un tagad jūsu ceļiem lemts šķirties. Pāris draugi paliks ar jums uz ilgu laiku. Jūs pārskatīsiet attiecības ar viņiem, un sapratīsiet, ka kopā esat izgājušas cauri daudz kam, un viņi ir kļuvuši kā ģimenes locekļi. Visticamāk, šo ziemu jūs pavadīsiet tuvāko cilvēku lokā.

Sniegavīrs №4

Rudenī jūs smagi strādājāt, un tagad ir pienācis laiks atpūsties! Jums ziema būs bagāta dažādām aktivitātēm- no slidošanas vai ragaviņām, līdz pārgājieniem, kino un operai. Īsāk sakot, atpūtieties un nodarbojieties ar to, kas jums patīk, jūs esat to pelnījuši. Jūs burtiski būsiet uz izķeršanu, jūs atcerēsies visi draugi un paziņas. Tikai neaizmirstiet laiku pa laikam atpūsties no visa, paēst un daudz gulēt.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru