TESTS: Izvēlies sniegavīru un uzzini, kas ar tevi notiks šajā ziemā!

Sniegavīrs №5

Šoziem jums būs pārmaiņu laiks. Bet neuztraucieties. Galu galā, viss būs labāk, bet jūs sapratīsiet to vēlāk. Iespējams, darba maiņa, šķiršanās no daļas draugu vai tuva drauga. Tas viss ir nepieciešams, lai izdzīvotu. Jūs būsiet pārsteigts, cik viegli jūs pārvarat grūtības, kas jums ir priekšā, un tukšums aizpildīsies ar kaut ko jūsu dvēselei daudz tuvāku un tīkamāku.

Sniegavīrs №6

Šoziem jums būs jāpieņem lēmumus. Un tā būs reāla iespēja mainīt savu likteni. Ko darīt konkrētā situācijā – tas ir atkarīgs no jums. Mēģiniet apslāpēt saprāta balsi un paļauties uz savu intuīciju. Sekojiet sirds sajūtai, un mēģiniet neklausīties nelabvēļos. Jūsu liktenis ir jūsu rokās, un jūs – pats savas laimes kalējs.

Sniegavīrs №7

Šī ziema jums būs neticami spilgta. Jūs jutīsieties atvieglots, it kā no jūsu acīm būtu nokritušas klapes, kā akmens novēlies no sirds. Jūs skaidri redzēsiet, ko jūs patiešām vēlaties. Jūs varat uzstādīt mērķus un sākt virzīties uz tiem. Pagātne jūs vairs neuztrauks. Jums jākoncentrējas uz tagadni, kļūsiet skaidrāks, gaišāks un gudrāks. Daudzi uztraukumi paliks pagātnē. Jums būs viegli un laimīgi.

Sniegavīrs №8

Šoziem jūs, neko negaidījis, iegūsiet reālu likteņa dāvanu. Tas ir īsts brīnums. Kā dāvana no Ziemassvētku vecīša. Formulējiet, ko jūs vēlaties pat tad, ja jau sen vairs neticat pasakām- tas ļoti drīz notiks ar jums! Noticat atkal brīnumiem un pārliecinieties, ka dzīve var mainīties vienā mirklī, kā ar burvju mājienu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru