TESTS: Izvēlies sniegavīru un uzzini, kas ar tevi notiks šajā ziemā!

Sniegavīrs №9

Neaizmirstiet, ka zem stāvoša akmens ūdens netek. Tāpēc ņemiet dzīvi savās rokās. Atmetiet ar roku depresijai un skumjām. Vissvarīgākā lieta šobrīd- nodarboties ar vienalga ko. Tā darbodamies nepamanīsiet, kā viss sliktākais paliek pagātnē, un jūs brīnīsieties, kāpēc tērējāt tik daudz laika negatīvām domām un emocijām.

Sniegavīrs №10

Šoziem jums ir nepieciešams nomainīt dekorācijas. Tas var būt ilgi plānots ceļojums kaut kur tālu, tālu prom, vai ceļojums uz tuvējo pilsētu uz dažām dienām. Vissvarīgākais- nomainīt dekorācijas! Jūs, iespējams, esat nomocījies būt vienā vietā un virzīties pa to pašu maršrutu “mājas- darbs-mājas”. Tāpēc laiks doties ceļā!

Sniegavīrs №11

Jums būs ļoti mierīga un mērena ziema. Iespējams, būs spilgti un traki notikumi, bet tagad jums tie nav nepieciešami. Jums nepieciešams pavadīt laiku vienatnē ar sevi, mazliet padomāt, apkopot gadu, izdarīt secinājumus un radīt plānus nākamajam gadam. Atpūtieties, pagaidiet mazliet savā čaulā un uzkrājiet spēkus. Galu galā, nākošais gads jums sola daudz!

Sniegavīrs №12

Jums būs ļoti spilgta un intensīva ziema. Brīvdienas, ballītes, korporatīvie pasākumi- šķiet, ka tas nekad nebeigsies. Vissvarīgākais – tas viss jūs nenogurdinās, bet gluži pretēji, dos spēku un uzmundrinās. Darba dienas būs gaišākas un interesantākas. Pat visikdienišķākie darbi jūs nopietni ieinteresēs. Katra diena tiks piepildīta ar visu veidu notikumiem. Nav izslēgts, ka iegūsiet jaunus paziņas.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru