Nāk klajā bēdīgi slavenā narkokurjera Priverta grāmata “Nebaidies ne no kā”

Kadrs no video

Jau šomēnes apgāds “Jumava” laidīs klajā Rolanda Priverta grāmatu “Nebaidies ne no kā”, kura ļaus lasītājiem ielūkoties tur, kur neviens latviešu rakstnieks, šķiet, nekad nav ielūkojies un diez vai kādreiz ielūkosies.

Grāmatas autors Rolands Priverts ir Latvijas pazīstamākais narkotiku kontrabandists, un nav izslēgts, ka būs ne mazums cilvēku, kas grāmatā “Nebaidies ne no kā” mēģinās saskatīt tikai un vienīgi narkotiku slavinājumu.

Taču patiesībā jaunā grāmata ir kaut kas pilnīgi cits: autors maksimāli atklāti un godīgi stāsta gan par grūtībām un cīņu ar tām, kas ir labākais ceļš sevis pilnveidošanai, gan par apstākļiem, kas ļauj cilvēkam, ja viņš to pa īstam grib, kļūt labākam, – lai cik nepatīkams arī būtu šis process.

Plašāka informācija par grāmatas saturu un iemesliem, kuru dēļ tā vispār ieraudzījusi dienas gaismu, tiks sniegta grāmatas prezentācijā jau šomēnes, – par tās precīzu laiku un vietu tiks informēts pēcāk.

Taču jau pašlaik Rolands Priverts par savu grāmatu atklāj: “Es nevienu neaicinu sekot manās pēdās, – tur, kur esmu gājis, daudzi būtu lauzuši kaklu, bet es zinu, ka, ejot pa elles lokiem, var nonākt līdz gaismai.”

Grāmatu “Nebaidies ne no kā” klajā laidīs apgāds “Jumava”, tās pirmā tirāža būs 2000 eksemplāru, un plānots, ka puse autora honorāra tiks atvēlēta labdarībai.

Pievienot komentāru