Nepieejamas un neatkārtojamas. Šīs sievietes grūti iekarot, neiespējami aizmirst

Foto – Pixabay

Dažas zodiaka zīmes prasa vairāk laika un pūļu, kad runa ir par romantiskām attiecībām. Šodien mēs runāsim par dāmām. Tomēr šīs īpašības attiecas arī uz vīriešu dzimuma pārstāvjiem.

Auns

Auna zīmē dzimusi sieviete vienmēr grib, lai viņas vārds būtu pēdējais un darīs visu, lai paskaidrotu, kāpēc visam jābūt tā, kā viņa grib, nevis citādi.

Šīs sievietes mēdz iesaistīties mīlas attiecībās bieži un ātri, bet tās ir grūti noturēt uz ilgu laiku, jo Auni augstu vērtē neatkarību un sevi daudz vairāk nekā mīlestību un pieķeršanos.

Tāpēc neaizskariet viņu brīvību un neprasiet kļūt par “viņu pasauli”. Ja vien vēlaties, lai Auna zīmē dzimušas sievietes paliek kopā ar jums.

Jaunava

Perfekcioniste Jaunava pamanīs katru detaļu – gan labu, gan sliktu. Viņa nemīl dāvanas, plašus žestus un skaistus vārdus. Viņai ir svarīgi, ko jūs darāt, un, pamatojoties uz to, viņa pieņem lēmumu, vai jūs esat viņas cienīgs vai ne.

Jaunava necieš melus un nelīdzsvarotus cilvēkus. Pasaki viņai, ka tu esi tas vīrietis, kurš spēj padarīt viņas dienu labāku un varbūt pat visu mūžu!

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Kas jāizdara līdz 2020. gada beigām? Astrologu ieteikumi katrai horoskopa zīmei

Eņģeļu padomi NOVEMBRIM visām horoskopa zīmēm

COMMENTS

Pievienot komentāru