Neticami, cik daudz par cilvēku var pateikt pēc īkšķa!

Pirmais iespaids par cilvēku var būt mānīgs. Bet, ja vēlies zināt precīzi, kādu cilvēku esi sastapis, pietiekot paskatīties uz īkšķi – nav svarīgi, kurai rokai.

Tieši īkšķa forma daudz pastāstīs par cilvēka raksturu.

Kopumā ir piecas īkšķa formas. Pārbaudīt aprakstu precizitāti vari pats uz sevis!

a) ja pirksta augšējā daļa ir ievērojami lielāka par apakšējo, tas nozīmē, ka cilvēks ir dzimis līderis. Viņš tiecas it visā būt pirmais un pastāvīgi izvirza jaunus mērķus. Pats galvenais – tieksmē būt pirmajam šis cilvēks neaizmirst par radiem un draugiem. Uz viņu vienmēr var paļauties.

b) Ja pirksta apakšējā daļa ir lielāka par augšējo, tavā priekšā ir mierīgs un pat piezemēts cilvēks, kurš nekad nelēks augstāk par savām iespējām. Piemēram, no viņa nesagaidīsi tukšus solījumus, ja viņš nebūs pārliecināts, ka spēs turēt vārdu. Tādi ļaudis prot priecāties par dzīves mazajām lietām.

c) Ja augšējā un apakšējā daļa ir vienādas, tas nozīmē, ka esi saticis cilvēkus, kuram it visā patīk harmonija un līdzsvars. Tādi cilvēki ir ļoti miermīlīgi, draudzīgi un pat klusi. Ar viņiem gandrīz neiespējami sastrīdēties. Visbiežāk cilvēki ar tādu pirksta formu ciena savu komforta zonu un reti piekāpjas.

d) Izliekts jeb elastīgs pirksts norāda uz attapīgu cilvēku, kurš spēs rast izeju jebkurā situācijā. Tādu cilvēku nespēs salauzt pat lielākas bēdas. Drīzāk otrādi, pēc katras sakāves garīgi viņš kļūs vēl spēcīgāks. Ja tavā paziņu lokā ir šāds cilvēks, tā ir īsta likteņa dāvana.

e) Ja pirksts ir taisns, stūrains – šim cilvēkam patīk dominēt, par tiranizēt citus. Viņš necieš pretējus viedokļus un nekad neņem vērā citu cilvēku domas. Kaut kādā mērā šādi cilvēki ir lieli egoists. Bet viņu raksturā ir arī kāds milzu pluss. Ja viņš kaut ko apsola, tad darīs visu, lai solījumu turētu.

Avots: “Our-Life-Fb”

COMMENTS

Pievienot komentāru