Noslēpumainā Vēža zīme. Kas mums par to jāzina, stāsta astroloģe Māra Ošuroka

Vēzis Vēzis ir pirmā Ūdens stihijas zīme, un viņa valdošā planēta ir Mēness. Vēzis ir izteikts garastāvokļa cilvēks, jo viņa omu ietekmē Mēness fāzes. Pēc dabas viņš ir sevī noslēdzies sapņotājs.

Vēžiem ir labi attīstīta intuīcija, viņi ir nervozi un ļoti jūtīgi, ātri apvainojas un ieraujas sevī.

NO MĀRAS OŠUROKAS GRĀMATAS “IEPAZĪSTI ASTROLOĢIJU”

Apkārtējiem bieži vien grūti izprast Vēzi, jo loģika tam ir sveša un viņš dzīvo pēc saviem likumiem. Tas, kas priekš citiem būs sīkums, vēzim var kļūt par traģēdiju.

Zem šīs zīmes dzimušie bieži nonāk konfl iktā ar apkārtējiem, jo kaitina tos ar savu savādo izturēšanos. Tomēr nereti cilvēkus vēža infantilisms tieši piesaista, viņi vēlas tam palīdzēt, uzmetas par aizbildņiem. Vēži ir labi sarunbiedri un uzticami draugi.

Vēži mīl dabu un vislabāk relaksējas ūdens tuvumā. Viņiem svarīgi, lai pēc darba būtu kur atgriezties — sava māja, laba ģimene.

Vēžu sūtība ir maigums un uzticība, viņi ir lieliski vecāki un laulātie draugi. Vēži ir noslēgti un reti atklāj kādam savus dvēseles pārdzīvojumus.

Visbiežāk viņi ir mazliet skumji un vienmēr par kaut ko norūpējušies. Vēži respektē vecākus cilvēkus, viņu pieredzi un vienmēr saglabā saikni ar vecāku mājām.

Pievienot komentāru