No pirmā skata šī ir mīlīga mazuļa bilde ar ķiveri fonā. Bet stāsts liek sirdij sažņaugties! FOTO

Kaimiņš un ģimenes draugs, Misters Viljams, uzaicināja Kimu fotografēt viņas mazmeitu, kura tikko nākusi pasaule un bija trīs nedēļas vecs. Viņi fotografēja bērnu Obriju ar viņas tēva motocikla aksesuāriem. Tēva, kuru meitene nekad nepazīs. 25 gadus vecais Hektors nomira mēnesi pirms viņas dzimšanas.

1

“Mēs ietinām Obriju vecmāmiņas segā un nolikām pie tēva ķiveres, bet, kad paliku zem mazās tēva cimdu, viņa smējās! Es uzreiz paņēmu kameru un uzņēmu šos attēlus!” saka Kima.  “Obrijas mamma Katerīna tajā brīdī raudāja man aiz muguras.”

2

Hektors, mazulītes tēvs, vairāk par visu mīlēja motociklus un visu, kas ar tiem saistīts. Viņš piedalījās sacensībās, daudz trenējās un ātri brauca. Kad viņš uzzināja, ka Katerīna ir stāvoklī, viņš pārgāja uz velosipēdu, lai nepakļautu sevi nevajadzīgam riskam. Bet liktenis domāja citādi – Hektoru nošāva nenozīmīga konflikta rezultātā. Mīļākais motociklu apģērbs, ir tas, kas ir Obrijai ir palicis no tēva.

3

“Viņas tētis mīlēja savu motociklu. Viņš vienmēr nēsāja aizsardzības rīkus. Bet viņš nedabūja paturēt savās rokās savu mazo meitiņu. Viņam atņēma dzīvību tikai vienu mēnesi pirms viņas dzimšanas. Mēdz teikt, ka tad, kad bērni miegā smaida, eņģeļi runā ar viņiem. Šķiet, ar Obriju viens tāds šobrīd runā” Facebook raksta Kima.

Šis stāsts ir aizkustinājis daudzus cilvēkus, un fotogrāfija ar jaundzimušo meiteni ir savākusi vairāk nekā trīs simti

©TOPRAKSTI.LV/FOTO:ofigenno.cc

COMMENTS

Pievienot komentāru