Nosaki savu personības tipu: izvēlies durvis, pa kurām gribētu ieiet!

Psiholoģisks tests, kurš ļaus uzzināt savu personības testu. Izvēlies durvis, pa kurām labprāt vēlētos ieiet.

1. tips. Līderis
Tu esi aktīvs cilvēks. Cilvēki tevī ieklausās un tevi ciena par aizspriedumu trūkumu un objektivitāti.
Neapšaubāmi tev piemīt spējas pārliecināt, vadīt citus un organizēt procesus. Tu labprāt ej uz darbu. Tev patīk sabiedrība un jauni iespaidi. Tu esi mūžīgais optimists, kas palīdz visiem.

2. tips. Protekcionists
Tu pēc rakstura esi labvēlīgs. Tu vispirms domā, tikai pēc tam runā. Apdomā katru soli, ko gatavojies spert, baidoties kļūdīties. Tu ātri nepierodi pie cilvēkiem, un tu nesāc uzreiz viņiem uzticēties. Tava latiņa ir augsta, un tu vienmēr centies sasniegt vēl labākus rezultātus.

3. tips. Intelektuālis
Tev ir analītisks prāts un piemīt loģiska domāšana. Tu tici sev un savam spēkam. Droši vien tu klusībā uzskati, ka esi gudrāks nekā pārējie. Tu esi ļoti tiešs, un reizēm pats dabū ciest šī iemesla dēļ. Tev patīk savaldīga un atturīga cilvēka tēls, un tev vienalga, ko citi par tevi domā.

4. Miera iemiesojums
Tu esi līdzsvarots, praktisks cilvēks. Stabilitāte un kvalitāte it visā tev ir ļoti svarīgas lietas.

Piemēram, pirms jebkura pirkuma veikšanas tu rūpīgi izpēti visu pieejamo informāciju un uzzini citu pircēju atsauksmes. Ļoti iespējams, ka tev piemīt slēpti talanti, kurus esi nolēmis neattīstīt tikai tāpēc, ka neredzi tiem praktisku pielietojumu. Tu neesi radis dalīties savās problēmās ar citiem, bet reizēm tomēr lūdz palīdzību līdzcilvēkiem.

5. tips. Atklātais
Tu izcelies ar drosmi. Tu nebaidies no pārmaiņām, jo ātri adaptējies jebkurā situācijā. Tev patīk dzīve, un tevi aizrauj pats dzīvošanas process. Tava spēja uzticēties citiem, dāvāt viņiem laimi, mīlestību un prieku tiek augsti novērtēta. Tu nebaidies būt atklāts pret citiem un izrādīt savas jūtas.

Tu ātri pierodi pie cilvēkiem un ļoti satraucies, ja nākas šķirties.

6. tips. Radošais
Tev patīk radīt kaut ko jaunu, sacerēt, fantazēt un kaut ko mainīt. Tu esi radoša personība, kas augstu vērtē draudzību. Tu spēj apburt un piesaistīt sev citus.

7. tips. Sabiedriskais
Tu esi ļoti emocionāls cilvēks. Tu vari dzīvot kopā ar citu cilvēku, viņu uzklausīt un palīdzēt. Draugi ciena tavu iejūtību un gatavību palīdzēt.

Vairākumam nepatīk strīdēties un noskaidrot attiecības, tāpēc tu izvairies no konfliktiem un centies tos atrisināt mierīgā ceļā. Tev ir lieliska atmiņa, kas reizēm sagādā sāpes, jo tu bieži izjūti nostaļģiju, domās atgriežoties pagātnē.

8. tips. Jautrais
Tu esi ļoti sabiedrisks cilvēks, laiks tev aizrit nemanot. Tu novērtē dzīvi un izbaudi pat sīkākās tās nianses. Tev patīk ceļot un apmeklēt apbrīnojamas vietas (vai arī tu par to vēl tikai sapņo).
Pateicoties draudzīgumam un emocionalitātei, tev ir daudz draugu un paziņu. Nekautrējies lūgt palīdzību, ja tev tā nepieciešama!

Pievienot komentāru