Noskaidro, kura ir visneuzticīgākā horoskopa zīme!

12. vieta – Skorpions

 

Pārsteidzoši, bet Skorpions, kuru grib gandrīz visas sievietes- uzticīgākā zīme. Bet otra šokējoša ziņa – ne visas sievietes ir gatavas pieņemt šādu lojalitāti. Skorpions tomēr nemainās, nevis tāpēc, ka viņš ir mīlošs tēvs, uzticīgs vīrs un tā tālāk, bet tāpēc, ka viņi neredz nekādu jēgu meklēt jaunu upuri, kamēr vecais joprojām ir diezgan piemērots.

11 – Mežāzis

Mežāzis nemainās, jo neredz jēgu. “Kur ir loģika?” viņš jautā pats. Lai uzvarētu kaislību, jāpieliek tik daudz pūļu. Un ko viņš iegūs, ja krāps? Seksu? Tas viņam ir jau tāpat. Tādējādi laulības pārkāpšanā nav nekādas loģikas. Tāpēc Mežāža neuzticība ir kaut kas no kategorijas, kas notiek reizi tūkstošgadē.

10.vieta – Vērsis

Vērsim ir vienkārši bail. Viņam viss ir labi, un dzīve iet pa ierastu taciņu, mājās vakarā, nedēļas nogalē uz vasarnīcu, sievasmāte vēl pīrāgus saceps. Kāpēc to visu zaudēt īslaicīga vājuma dēļ? Pēc tam vēl meklēt jaunu sievu, lai sāktu visu no jauna. Nu, nē!

9.vieta- Ūdensvīrs

2

Ja Ūdensvīrs ir neapmierināts ar kaut ko, viņš šķirsies. Viņš patiesi uzskata, ka krāpšana ir zemiska, neglīta, nehigiēniska un Fui! Jā, Ūdensvīriem patīk izgudrot trīsstūrus, bet tikai mākslas un jautrības labad. Citādas intrigas- nē, tas nav par viņiem.

8.vieta – Svari

Lai krāptu, Svari domās ilgi. Visu izsver, apdomā, izlemj. Vai viņi vēlas to? Varbūt var iztikt? Varbūt tomēr izmēģināt? Kamēr viņi izsver visus “plusus” un “mīnusus”, vilciens bieži jau ir prom. Bet Svarus tas nesatrauc.

7.vieta – Jaunava

Dažas no Jaunavām mēdz piekrāpt. Pret seksu viņi attiecas vienkāršoti, tāpēc intrigas viņām ir norma. Bet ir Jaunavas, kas nekrāpj. Vispār! Pat ja Jaunavai kāds ir (ne viens vien), tad citi par to neuzzinās. Bet, ja kāds uzzinās, Jaunava viegli izgrozīsies no radušās situācijas!

6.vieta – Zivis

Zivis krāpj katru dienu. Un pat trīs reizes dienā. Kāpēc tikai 3, ir Zivis, kas krāpj partneri 10 reizes dienā! Tomēr tikai viņu pašu iztēlē. Ja mēs runājam par fizisku krāpšanu, Zivis vilcinās to darīt tikai aiz lielās mīlestības. Tikai neviens jums pateiks, cik daudz reizes dzīvē Zivis var iemīlēties. Tas ir atkarīgs no pašām Zivīm.

5.vieta – Lauva

3

Kamēr Lauvas mīl un slavē, tās nekrāps. Problēma ir tā, ka pēc tam, kad dievināšanas pakāpe sasniedz maksimumu, Lauva sāk pieņemt, ka divi slavinātāji ir daudz jaukāk, nekā viens. Trīs ir vēl labāk! Sekss viņam nav svarīgs kā tāds. Daudz svarīgāk, kad visi apkārt zina, cik Lauva ir satriecoši skaista, un visi no tā ir kā traki!

4. vieta – Dvīņi

Daudziem Dvīņiem uzticība ir tikai tukša frāze. Bieži vien viņi nedzīvo pēc noteikumiem un neseko vadlīnijām. Ieskaitot morāles. Dvīņi ienīst ierobežojumus jebkādā veidā, savā personīgajā dzīvē – vēl vairāk. Pastāvīgi mīļākie viņiem ir retums, jo monotonija – tas ir garlaicīgi!

3. vieta – Vēzis

Atkal pārsteigums! Krāpnieku trijnieku noslēdz ģimeniskie, maigie un kautrīgie Vēži. Kuri tikpat maigi un kautrīgi laiž pa kreisi. Regulāri. Neviļus iezogas doma: ja nu Vēži tādējādi atjauno līdzsvaru Visumā? Ir taču jābūt dažiem trūkumiem arī viņiem!

2.vieta – Auns

Auns mūžīgi meklē ideālu. Bet, kā jūs zināt, agrāk vai vēlāk, pat visskaistākajam cilvēkam izlien tarakāni. Un Auns ir gabalā! Viņš dodas meklēt jaunu ideālu upuri. Un tā pa apli!

1. vieta – Strēlnieks

Un, visbeidzot, pati nodevīgākā zīme! Saskaņā ar statistiku, Strēlnieks precās daudz biežāk nekā citas zīmes. Un iemesls nav tas, ka Strēlnieku sievas nogurst no to krāpšanas. Drīzāk Strēlnieki paši nogurst no pastāvības. Diemžēl, tā ir Strēlnieku dzīves realitāte!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arnis Jansons</cite>

    Pilniga taisniba par aunu.. tie cilveki ir vnk neparspejami krapshanas zinjaa.. es pat dotu pirmo vietu vinjiem..

  • <cite class="fn">Arnis Jansons</cite>

    Pilniga taisniba par aunu.. tie cilveki ir vnk neparspejami krapshanas zinjaa.. es pat dotu pirmo vietu vinjiem..

Pievienot komentāru