PALĪDZĒSIM: Robertam Gobziņam notikusi nelaime un pasliktinājies veselības stāvoklis!

1-roberts-gobzins

Mūziķim un komiķim Robertam Gobziņam notikusi nelaime – izdedzis dzīvoklis un ar veselību esot radušās nopietnas problēmas. Mūzķis sociālajos tīklos spiests lūgt ziedojumus un finansiālu atbalstu.

“Man ir strauja veselības pasliktināšanās un dzīvoklī noticis ugunsgrēks. Lūdzu palīdzību! Mans tel 26333233,” tā šonakt savā sociālo tīklu kontā rakstija mūziķis.

Mūziķa draugi papildina. “Palīdzam!!! Roberts tiešām gaida palīdzību. Dzīvoklis, Nometņu ielā, izdedzis, kad Roberts nebija klāt. Meistariem, kas mēģina ko novākt, ir jāsamaksā. Rīt = kādi 250 euro. Ja grib ko pielabot, tad.. daudz vairāk. Ar veselību arī ir problēmas. Skarbi. Labi, ka mazās jaukās meitiņas ir laukos. Vajag palidzibu … gan finansiaali gan moraali. Ja nu kas, tad trešdienās Roberts gaida draugus Āgenskalna komūnā, kopīgi paklausoties Resnos putnus. Roberta Gobziņa konta numurs Swed ir:LV81HABA0551009390875. P.k. 130764-13075″

”Ja kaads grib paliidzeet Robertam , tad riit pl.16.00 vinjsh buus pie Medicinas Centra 4 Kr.Barona ielaa !!! Tiekamies tur !!!!”

Facebook.com/ FOTO: amercia.pink

COMMENTS

  • <cite class="fn">Bob Willams</cite>

    Jums vajag steidzamu kredītu, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, vai jums ir nepieciešams kredīts refinansēt, jums nepieciešams aizņēmumu, lai nomaksātu parādu? Vai jums ir nepieciešams iegādāties mašīnu vai māju aizdevumu? Ja jā, jāuztraucas ne vairāk, mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu pieņemamām procentu likmi bez kredīta pārbaude! sazinieties ar mums jau šodien pa e-pastu. ([email protected]) ( 1-617-934-1393)
    Mēs piedāvājam aizdevumus visiem mērķiem. Šodien un saņemt finansējumu 3 darba dienu laikā.
    -Minimālā aizdevuma summa: € 2, 000.00
    -Maksimālā aizdevuma summa: € 100,000,000.00
    -Procentu likme: 2 % gadā
    Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar mums pa e-pastu ([email protected]) ( 1-617-934-1393)

  • <cite class="fn">Stephan Jackson</cite>

    Get bagāts šodien un uzņemties risku pārveidot savu life.Try un saņemt tukšu ATM karti šodien no (MR Wandy) un būt starp laimīgo tiem, kuri gūst labumu no šīs card.This ATM karti ir tukša kopa karti, spēj hakeru jebkurā bankomātā visā pasaulē. Man ir jāzina par šo tukšu ATM karti, kad es meklēju darbu internetā apmēram mēnesi ago..It patiešām izmainīja manu dzīvi uz visiem laikiem, un tagad es varu teikt, es esmu bagāts, jo es esmu dzīva liecība. Jo mazāk naudas man vienā dienā ar šo karti ir $ 3,000.Every tagad un pēc tam saglabāt sūknēšanas naudu manā kontā. Lai gan nelikumīga, nepastāv risks tikt pieķertiem, jo tas ir ieprogrammēts tā, ka tā nevar izsekot, bet arī tehniku, kas padara neiespējamu CCTV atklāt you..For informāciju par to, kā iegūt jums šodien, e-pasta hakeri : [email protected]

  • <cite class="fn">Rolland Osborn</cite>

    Labdien, vai tev ļoti nepieciešams aizdevums? vai jums ir nepieciešams ārkārtas kredīts? Dinamiskās kreditēšanas klubs palīdzēs jums ātri saņemt naudas aizdevumu, lai atrisinātu finansiālās problēmas

    Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus, neatkarīgi no tā, vai tas ir par Medicīnas rēķiniem, skolu maksām, avansa maksājumiem avansā, biznesa aizdevumiem, personas aizdevumiem vai negaidītām naudas problēmām e.t.c. Mūsu pakalpojums ir ātrs, drošs, uzticams un ne vairāk gaidīšanas laiku vai stresa banku apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti – jūs varat saņemt aizdevumu un pabeigt darījumus jebkurā laikā un vietā, kur tas ir nepieciešams

    Jūs saņemat iespēju atlasīt atmaksas datumu iknedēļas, ikmēneša vai ik gadu uz laiku no 1-30 gadiem.

    Par pieprasījumiem / sūdzībām / jautājumiem? Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases atbalstu – sūtiet e-pastu uz ([email protected]) vai ([email protected]) un saņemiet atbildi pēc dažām minūtēm.

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir zems naudas apmērs, tikai vienkārši rakstiet mums, un jūs saņemsiet savu aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir jūsu rokās!

    SAZINIES AR MUMS

    Mēs vienmēr esam priecīgi dzirdēt no jums! Ja jums ir atsauksmes, jautājumi vai bažas, lūdzu, rakstiet mums
    ([email protected])
    ([email protected])

  • <cite class="fn">Edward Throughton</cite>

    Do you need a loan ?contact me now via email:[email protected]

  • <cite class="fn">mr mark</cite>

    KĀ SAŅEMU PALĪDZĪBU AIZDEVUMAM @ 2% PROCENTU LIKMES

    Es nebiju pārliecināts, ka iegūstu likumīgu aizdevuma aizdevēju tiešsaistē. Bet, kad es vairs nespēju saskarties ar savu parādu, mans dēls bija uz slimnīcas gultas operācijas, kas prasa milzīgu naudu, un man arī vajadzēja nedaudz naudas, lai refinansētu un iegūtu labas mājas, tad man ir lai meklētu draugu palīdzību un kad vairs nebija nekādas cerības, es nolemju doties meklēt aizdevumu tiešsaistē un atrodu MARK WILLIAMS FONDUS ar 2% procentu likmi un nekavējoties piemēroju savai informācijai, kā norādīts. Septiņu dienu laikā pēc mana pieteikuma iesniegšanas viņš vadīja manu aizdevuma summu bez slēptiem maksājumiem un es varēju parūpēties par sava dēla medicīniskajiem rēķiniem, atjaunot īres rēķinu un samaksāt parādu. Ieteikšu katram aizdevuma meklētājam sazināties ar MARK WILLIAMS FONDS ar ([email protected]), lai ērti un droši darītu.

  • <cite class="fn">Franca Woller</cite>

    Sveiki,

    Vai vēlaties sākt jaunu biznesu vai stiprināt esošo biznesu?
    Izmantojiet šo iespēju, lai atvieglotu finansiālo stresu, izmantojot TRUST aizdevumus.
    Mēs piedāvājam aizdevumus lauksaimniekiem, uzņēmumiem un personiskai lietošanai.
    Mūsu aizdevumu piedāvājums ir lēts un garantēts bez slēptām izmaksām.

      Visa atbilde un atbilde jānosūta uz uzņēmuma e-pastu: [[email protected]] VAI [Whatsapp +17068533834]

Pievienot komentāru