Pandēmijas horoskops. Ko ārkārtējā situācija iemācīja katrai zodiaka zīmei?

Lielākajai daļai no mums ārkārtējā situācija saistībā ar Covid-19 bija negaidīta, bet deva katram savu pieredzi. Astrologi domā, ka katra zodiaka zīme ir saņēmusi savu mācību.

Auns
Auns ir pieradis strādāt. Palicis mājās, viņš apskatījās apkārt un saprata, ka arī te ir kaut kas, ko darīt, palīdzēja bērniem ar mācībām un pirms termiņa uzrakstīja ceturkšņa pārskatu.

Vērsis
Vērsim patīk komforts. Attālinātā darba periodā viņš pēkšņi aptvēra, ka nav sliktuma bez labuma, jo viņam ir daudz laika mājas labiekārtošanai.

Dvīņi
Dvīņi grūti pacieš vientulību. Dienā – tiešsaistes kursi, vakarā – tiešsaistes pasākumi. Secinājums: saziņa ir vienmēr, pat ja formāts ir mainīts.

Vēzis
Vēzi izolācija pat iepriecināja. Viņš sapratis: ja nebūtu darba, viņš varētu pavadīt laiku kopā ar saviem iemīļotajiem seriāliem, neizejot no mājām nedēļām ilgi.

Lauva
Lauva, nonācis četrās sienās, aptvēra, ka viņam nav neviena, kam sevi parādīt. Viņš apzinājās: ja nevar iekļūt “dzīvajā” sabiedrībā, vienmēr var kļūt par “Jūtūba” zvaigzni.

Jaunava
Jaunava visu ātri aptver, tāpēc iepirka visu nepieciešamo jau pirms izolācijas izsludināšanas. Jaunavas pamatsecinājums: visam jāgatavojas iepriekš. Tieši tā arī viņa darīja.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

Pievienot komentāru