Pandēmijas horoskops. Ko ārkārtējā situācija iemācīja katrai zodiaka zīmei?

Svari
Svari svārstās vienmēr, lai kas notiktu, bet ar pandēmiju viņiem vienkārši nebija izvēles. Un viņi saprata, ka situācija, kad lēmums ir pieņemts, var būt ļoti komfortabla.

Skorpions
Skorpionam patīk vērot notiekošo, paliekot malā, turklāt vēl vīt intrigas. Izolācijā datora ekrāns bija ideāls novērošanas punkts. Bet, ja intrigue nav, vienmēr var izfantazēt kādu pasaules iekarošanas plānu.

Strēlnieks
Strēlnieks ir mūžīgais tusētājs. Izolācija deva viņam iespēju parādīt sevi kā tiešsaistes tirgus organizētāju: no draudzīgām vakariņām līdz attālinātām diskotēkam. Lai kāda situācija būtu – tusiņu var sarīkot vienmēr!

Mežāzis
Mežāzis ir pazīstams darbaholiķis. Izolācija parādīja, ka attālinātais darbs ir tas, kas nepieciešams: brīvs no ceļā un izklaidēs pavadītā laika, Mežāzis spodrināja profesionālās prasmes attālināti.

Ūdensvīrs
Ūdensvīram ir tendence sarežģītās situācijās ļauties panikai, un pandēmija nebija izņēmums. Tad viņš nogura, nomierinājās un sāka nodarboties ar patīkamām lietām. Secinājums: nav jēgas tērēt laiku panikai, iespējams, viss nemaz nav tik slikti.

Zivis
Zivis prot iznākt “sausām kājām” no jebkuras situācijas. Pandēmija tikai apstiprināja šo vārdu pareizību: “Ja nezini, kā rīkoties, noslēpies dziļumā.”

Lai ko jūsu zodiaka zīmei būtu iemācījusi izolācija, labi, ka tā ir beigusies!

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS HOROSKOPUS!

Pretpoli patiešām pievelkas! Šīs horoskopa zīmes ir pilnīgi atšķirīgas, bet saista viena otru kā magnēts

Patiesais horoskops. Ko gaida no katras zodiaka zīmes, bet kāda tā ir patiesībā?

COMMENTS

Pievienot komentāru