Šī vasara ir padevusies visai auksta un lietaina, tāpēc bieži vien nākas brīvdienas pavadīt mājās- garlaikojoties. Taču ir kāds darbiņš, ko paveikt tad, kad “nav, ko darīt”. Viens no šādiem “darbiņiem”- gatavošana. Šodien gatavosim pildītās pankūkas- var ēst uzreiz, vai sasaldēt un pagatavot “slinkajos vakaros”.
Ar vistu akniņām pildītas pankūkas
SASTĀVDAĻAS
- 500 ml piens
- 1 tējk. cukurs
- 3 olas
- 5 ēdamk. saulespuķu eļļa
- 200 g milti
- 1,5 tējk. sāls
- 300 g vistu akniņas
- 50 g burkāni
- 100 g sīpoli
- 30 g sviesta
- 1/2 tējk. melnie pipari
PAGATAVOŠANA
Sasmalcina burkānus un sīpolus.
Rūpīgi nomazgā vistu akniņas un sagriež nelielos gabaliņos.
Uz pannas apcep sīpolus un burkānus.
Cep akniņas, līdz tās gatavas. Neaizmirsti piebērt sāli- ar šķipsniņu būs gana!
Aknas un dārzeņus samaļ gaļas mašīnā.
Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!
[…] Arī gardas pankūkas: Pankūkas ar neierastu pildījumu. FOTORECEPTE! SPIED ŠEIT, lai lasītu! […]