Pankūkas ar neierastu pildījumu. FOTORECEPTE

Šī vasara ir padevusies visai auksta un lietaina, tāpēc bieži vien nākas brīvdienas pavadīt mājās- garlaikojoties. Taču ir kāds darbiņš, ko paveikt tad, kad “nav, ko darīt”. Viens no šādiem “darbiņiem”- gatavošana. Šodien gatavosim pildītās pankūkas- var ēst uzreiz, vai sasaldēt un pagatavot “slinkajos vakaros”.

Ar vistu akniņām pildītas pankūkas

SASTĀVDAĻAS
  • 500 ml piens
  • 1 tējk. cukurs
  • 3 olas
  • 5 ēdamk. saulespuķu eļļa
  • 200 g milti
  • 1,5 tējk. sāls
  • 300 g vistu akniņas
  • 50 g burkāni
  • 100 g sīpoli
  • 30 g sviesta
  • 1/2 tējk. melnie pipari
PAGATAVOŠANA

Sasmalcina burkānus un sīpolus.

Rūpīgi nomazgā vistu akniņas un sagriež nelielos gabaliņos.

Uz pannas apcep sīpolus un burkānus.

Cep akniņas, līdz tās gatavas. Neaizmirsti piebērt sāli- ar šķipsniņu būs gana!

Aknas un dārzeņus samaļ gaļas mašīnā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru