Pankūkas – ideāla recepte, kas izdosies pat iesācējiem!

Pankūkas

Pankūkas patīk visiem, un, šķiet, ka tās ir vienkārši pagatavojamas, bet tikai tad, kad jau ievingrināta roka. Nepieredzējušam cilvēkam pankūkas var pārvērsties īstā pārbaudījumā.

Šodien padalīsimies ar recepti, kas ļaus izcept ideālas pankūkas pat iesācējiem. Tās būs viegli izcept, būs maigas, plānas, gaisīgas, būs kā radītas pildīšanai. Un viss pateicoties burvju sastāvdaļai- cietei.

 

Sastāvdaļas (4 personām):

Verdošs ūdens – 300 ml

Piens – 300 ml

Milti – 3/4 glāzes

Ciete – 3/4 glāzes

Olas – 2 gab.

Sviests – puse ēdamkarotes

Lasi arī: Pilngraudu auzu pankūkas ar spinātu, sēņu un fetas pildījumu

Cukurs – pusotra ēdamkarote

Sāls – puse tējkarotes

Vaniļa

 

 

Pankūkas – pagatavošana

Sakuliet olas ar cukuru, tad pievienojiet sāli un vaniļu. Turpinot kult, pakāpeniski pievieno miltus un cieti. Nepārtraucot kulšanu, pievieno izkausētu sviestu un verdošu ūdeni smalkā strūkliņā.

Mīklu atstājiet atpūsties aptuveni 30 minūtes. Pa šo laiku sastāvdaļas savilksies un būs viegli cept.

Sākam cept pankūciņas. Viss kā parasti: plānā kārtiņā lejam mīklu uz karstas pannas un atstājam dažas minūtes, pēc tam apgriežam.

Pēc vēlēšanās var pievienot pildījumu: gaļu, sēnes, biezpienu. Viss atkarīgs no jūsu fantāzijas. Pankūciņas, kā zināms, ir garšīgas gan ar, gan bez pildījuma. Galvenais, lai tās būtu!

Pankūkas

Labu apetīti!

Arī gardi: Viegli un ātri pagatavojama pankūku recepte ar kefīru soli pa solim! SPIED ŠEIT, lai iepazītos! 

Oriģinālās brokastu pankūciņas, kas burtiski izkūst mutē! SPIED ŠEIT

©TOPRAKSTI.LV/FOTO:ADME.RU

Pievienot komentāru