Par šo meiteni smējās visi un teica, ka viņa ir neveiksminiece. Šodien viņas pazemotāji sapņo par viņu, slepus no savām sievām FOTO

Sajūtot sevī pašpārliecinātību, Irina pieteicās uz vietējo modeļu konkursu. Un uzvarēja tajā! Irina ilgi neticēja tam, kā kronis parādījās tieši uz viņas galvas.

Pēc tam Šeika devās uz skaistuma konkursu Maskavā. Un arī te iepriekš nevienam nezināmā meitene  no laukiem ieguva galveno balvu! Nekavējoties arī Gija Džikidzē, kurš padarīja slavenu ne vienu vien krievu modeli, lika par sevi manīt.

Vien dažas nedēļas vēlāk Irina jau strādāja uz prestižākajiem Eiropas podijiem. Un diemžēl, atkal izsmiešana! Pārējo modeļu vidū smējās par Šeikas stilu, ārzemju valodu nezināšanu un ievērojama portfolio neesamību.

Neskatoties ne uz ko, Irina, sakožot zobus, devās pakaļ saviem sapņiem. Un jau pavisam drīz viņu sāka apskaust tie, kuri vēl pavisam nesen viņu nosodīja.

Uz šo dienu Irina ir viena no vispieprasītākajām un visaugstāk apmaksātajām Eiropas modelēm.

Savu personīgo dzīvi Šeika neizpauž. Bet visi ir informēti par viņas romānu ar futbolistu Krištiānu Ronāldu. Ar viņu tas nebija veiksmīgi, bet toties paveicās mīlestībā ar aktieri Bredliju Kuperu. 2016. gadā pāris svinēja greznas kāzas, bet 2017. gadā viņiem piedzima meita.

Apbrīnoju šo mērķtiecību! Par bagātiem un slaveniem nepiedzimst, ko pierāda Irina Šeika.

©TOPRAKSTI.LV  / AVOTS: marketium.ru,

Pievienot komentāru