Lūk ko oktobrī prognozē ekstrasens Ļitvins

Šo mēnesi varam dēvēt par “paraugu”. Notikumi un likteņa mājieni oktobrī – zīmes, kas norāda uz to, kas notiks 2018. gadā. No 8. oktobra līdz 8. novembrim sekojiet līdzi visam, kas notiek gan privātajā dzīvē, gan pasaulē un atcerieties to. Sadaliet šo periodu četrās vienādās daļās, kuras simbolizēs ziemu, pavasari, vasaru un rudeni, un fiksējiet atmiņā visu, kas katrā no tām notiks. Tas attiecas kā uz privātajām attiecībām, tā arī uz veselību, politiku un dabas parādībām. Pat paši nenozīmīgākie notikumi 2017. gada oktobrī ir visuma plāns 2018. gadā, apgalvo ekstrasenss Aleksandrs Ļitvins savā ikmēneša prognozē.
Mīlestība un ģimene

Mīlnieku mijiedarbība oktobrī būs veiksmīga, ja tiks ievērotas seno laiku instrukcijas jeb faktiski Bībeles postulāti. Piemēram, “lai sieva bīstas sava vīra”. Ļoti bīties gan nevajag, bet emancipāciju tomēr oktobrī vajadzētu atlikt, vismaz līdz novembrim. Jo lielāku brīvību sieviete dod savam vīrietim, jo neaizsargātāka kļūst pati. Aiz šīs neaizsargātības slēpjas galvenā šī mēneša īpatnība – rūpes par vājajiem. Nepārspīlējiet! Sajūtot izlikšanos, vīrietis var būt apbēdināts jūsu liekuļošanas dēļ.

Oktobris pēc savas būtības ir viens no vīrišķīgākajiem gada mēnešiem, un tas attiecībās pieprasa konkrētību. Mēneša īpatnība – kritiska provokācija, uz kuru būs ļoti grūti noreaģēt pareizi. Taču panākumu atslēga būs māka gaidīt.

Komplimentu vērtību oktobrī būs grūti pārvērtēt, un pirmām kārtām, tiem ir jābūt saistītiem ar darbu, kas ir veltīts visai ģimenei, dzimtai un klanam, nevis atsevišķiem pārstāvjiem. Komplimentu savlaicīgums ir loti svarīgs elements. Kā saka, “karotei ir vērtība, kad jāēd”. Novēlota uzslava var tikt uztverta kā piekasīga analizēšana un izsvērts lēmums, bet mīlestībā aprēķinam ne vienmēr tiek dota priekšroka.

Bērni

Bērni šomēnes nonāks zem smagas preses. Praktiski visi vecāki būs stingri ieciklējušies uz savu bērneļu drošību, turklāt neapstrīdamu instrukciju veidā. Ne katrs ērns būs ar mieru tās ievērot, tāpēc konflikti būs neizbēgami. Esiet saprotoši un arī paši nedaudz izrādiet vājību – vērsieties pie bērniem pēc palīdzības, dodiet viņiem iespēju parūpēties par vecākiem. Vecmāmiņas un vectētiņi oktobrī mazbērniem būs vislabākie vidutāji, kā arī galvenie mīlestības un aprūpes objekti.

Veselība

Ir pienācis arī paša nežēlīgākā mēneša laiks gan veselības, gan emociju ziņā. Mūsu ķermenis zaudēs lokanību, tāpēc ir jāpievērš uzmanība saitēm un nepakļaut tās lielām slodzēm bez iepriekšējas iesildīšanās – oktobra sastiepumi ārstējas ilgi.

Aprīlī dzimušajiem ir jāparūpējas par savu imunitāti. Vientulība pasargās viņu organismu no vīrusu uzbrukumiem. Bet ziemā dzimušajiem cilvēkiem šis ir labākais laiks, jo zemas temperatūras viņiem ir visīstākais glābiņš.

Pārtika

Turpinās gatavošanās ziemai, to dara arī oganisms. Līdzsvars starp dzīvnieku un augu valsts produktiem nāks tikai par labu, taču no augiem pirmām kārtām tas attiecas uz dārzeņiem un augļiem, nevis zāļveidīgajiem.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru