Lūk ko oktobrī prognozē ekstrasens Ļitvins

Darbs

Meistarība jebkurā lietā ir saistīta ar drošību, un vadītāji par šī aspekta ignorēšanu stingri sodīs. Vienalga, vai jūs esat galdnieks vai sekretāre. Visiem ir vienlīdz labi jāsaprot, ka tase ar karstu tēju izskatās tieši tāpat, kā ar aukstu.

Priekšlikumi budžeta ekonomijai tiks uzņemti ar sajūsmu, bet ar jaunu projektu prezentēšanu, jo īpaši tādu, kas saistīti ar jaunām tehnoloģijām, vajadzētu pagaidīt – šī laikaposma konservatīvisms jūsu radošumu un tiekšanos uz gaišo nākotni nenovērtēs.

Atpūta un ceļojumi

Oktobris turpina pagājušā mēneša tendenci – galvenais vektors ir vērsts uz rietumiem, taču tāli ceļojumi vienkārši tāpat nav ieteicami. Kā izņēmums ir tikai tie, kuru vaļasprieks ir arheoloģija. Mēģinājumi iegūt informāciju no pagātnes, lai būvētu nākotni, būs veiksmīgi.

Nauda

Ir pienācis antikvāru, konservatoru un iegājušos tradīciju piekritēju laiks. Taču ņemot vērā to, ka vecu un vērtīgu lietu kļūst arvien mazāk, bet tādu, kas tās grib iegādāties, arvien vairāk, būs vērojama ekonomija, kas būs redzama pat ēšanas paradumos. Galvenie tēriņi tiks veltīti lietu iegādei, kuras raksturojamas kā “mūžīgas”.

Jaunu darbu uzsākšana

Visveiksmīgākie būs projekti, kas saistīti ar rūpēm par gados vecākiem cilvēkiem un bērniem, kā arī drošību un draudzīgumu videi visās dzīves sfērās – sākot ar piemājas dārziņiem un beidzot ar antivīrusu programmām.

Oktobra devīze – “Agrāk viss bija labāk!”

AVOTS: lat.vesti.lv

Pievienot komentāru