Pārdzēries jaunietis kopmītnēs lauž mēbeles un kaujās ar policistiem! VIDEO

24.septembra naktī Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu agresīvi noskaņotu jaunieti Purvciema kopmītnēs, vēst ieraksts Rīgas pašvaldības policijas facebook lapā!

Ierodoties notikuma vietā, policistus sagaidīja dienesta viesnīcas pārstāvis, kurš norādīja uz gultā guļošu jaunieti. Puisis uz kopmītnēm atnācis manāmā alkohola reibumā un traucējis naktsmieru citiem iemītniekiem līdz izsitis caurumu blakus esošās istabiņas durvīs. Notikuma vietā jau bija Valsts policijas darbinieki, kuri pieņēma pieteikumu par materiālajiem zaudējumiem.

Dienesta viesnīcas pārstāvis, kas bija arī jaunieša audzinātājs pastāstīja, ka šī neesot pirmā reize, kad puisis agresīvi izturējies pret citiem audzēkņiem, tāpēc pieņemts lēmums iesaistīt policiju.

Policisti jaunieti centās pamodināt, taču viņš uzlika segu uz galvas un murminot turpināja gulēt. Lai pārbaudītu pārmēru iereibušā jaunieša veselības stāvokli izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki. Drīz vien mediķi ieradās notikuma vietā un konstatēja, ka puisim hospitalizācija nav nepieciešama.

Jaunietim lūgts apģērbties un doties līdzi uz dežūrdaļu, taču, dodoties prom, viņš kļuva agresīvs un ar dūrēm sāka sist pa skapi. Jaunietis savas huligāniskās darbības turpināja ar cieņu aizskarošiem lamuvārdiem un draudiem, vicinot dūres arī policistu virzienā.

Policistiem nācās jaunieti saslēgt rokudzelžos un izmantot fizisku spēku, lai izvestu no ēkas. Jaunietis ievietots pagaidu aizturēšanas nodalījumā, kur viņš ar kājām sāka spert pa aizturēšanas nodalījuma durvīm. Pārkāpējs arī pēc vairākkārtīgiem aizrādījumiem turpināja savas agresīvas darbības līdz salauza aizturēšanas nodalījuma durvis.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru