PĀRSTEIDZOŠI: Ar Šo Vienkāršo Triku Iespējam Ieekonomēt Līdz Pat 30% Degvielas

Sveiki, lasītāji! Ne tikai benzīna cenas, bet arī citu degvielu cenas ir būtiska tēma ne tikai man, bet arī lielākajai daļai no jums. Cenas turpina kāpt, tādēļ kaut kas ir jādara lietas labā. Es gribētu dalīties ar pieredzi izmantojot ierīci Magnufuel. Šī ierīce ir izveidota, lai ieekonomētu degvielu. No sākuma es biju skeptisks, bet domājot, ka man nebūs ko zaudēt, izlēmu to izmēģināt. Kādi bija rezultāti? Es biju sajūsmā. Nebiju pat iedomājies, ka kaut kas tāds ir iespējams!

Tā kā es strādāju par taksometra vadītāju un dienā nobraucu no 250 līdz 350km, pastāvīgais degvielas cenu kāpums liek justies bezcerīgi. Galu galā, ja es proporcionāli paaugstinātu maksu par pakalpojumiem, es pazaudētu visus klientus. Sagadīšanās pēc es uzzināju par Magnufuel, tāpēc sameklēju informāciju par to. Jutos ieinteresēts un pasūtīju. To piedāvāja vairākos veikalos, bet vislētākais tas bija pie Britu izplatītāja.Ierīci pasūtīju jūlija sākumā un apmēram pēc piecām dienām uzstādīju savai automašīnai.

Viegla Uzstādīšana. Lai Uzstādītu Magnufuel Nepieciešamas Tikai 5 Minūtes.

Rezultāti bija redzami uzreiz pēc uzstādīšanas. Motors sāka darboties klusāk un bez vibrācijām. Izplūdes gāzu smaka izzuda. Tas, protams, nebija pats svarīgākais. No šīs ierīces gaidīju pavisam ko citu. Tādēļ es uzpildīju degvielu un skatījos, kas notiks. Tajā dienā es nobraucu 200 km un vakarā nespēju noticēt tam, ko redzu. Degvielas patēriņš uz 100 km no parastajiem 10l, bija krities uz 7, 4 – gandrīz 30% mazāk!

Manam priekam nebija robežu. Es brīnījos, kā tas iespējams? Magnufuel galvenās sastāvdaļas ir divi neodīma magnēti (NdFeB). Degvielai plūstot caur spēcīgu magnētisko lauku, tās ogļhidrātu savienojumi tiek sašķelti sīkākās vienībās, kuri vēlāk tiek aktivizēti.

Un pats svarīgākais, ka tavam auto nedraud nekas slikts.

Un pats galvenais, lūk, mājaslapa kur iespējams nopirkt Magnufuel. SPIED ŠEIT, LAI IEGĀDĀTOS. Es to iesaku, tu to nenožēlosi.

Pievienot komentāru