Pārsteigums: duets “Carousel” brauks uz Eirovīziju. Noskaties video!

Foto – wiwibloggs

“Supernova 2019” astoņu finālistu konkurencē uzvarējis duets “Carousel”, kas ar dziesmu “That Night” šī gada maijā pārstāvēs Latviju 64. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Telavivā, Izraēlā. Fināla uzvarētāju noteica skatītāju un konkursa žūrijas balsojuma kopvērtējums.

“Supernova 2019” finālā piedalījās arī Markus Riva ar dziesmu “You Make Me So Crazy”, Edgars Kreilis ar “Cherry Absinthe”, Aivo Oskis ar “Somebody’s Got My Lover”, “Double Faced Eels” ar dziesmu “Fire”, “Dziļi violets feat. Kozmens” ar “Tautas dziesmu”, “Laime Pilnīga” ar “Awe” un Samanta Tīna ar “Cutting The Wire”. Papildus iespējai pārstāvēt Latviju Eirovīzijā dziesmu konkursā “Supernova 2019” uzvarētāji balvā saņem 5000 eiro stipendiju no konkursa atbalstītāja “Ondo.lv”, kā arī iespēju noslēgt līgumu ar mūzikas izdevniecību “Universal Music Group”, lai popularizētu savu dziesmu ārpus Latvijas.

“Man tiešām patīk šī dziesma – vienkārša, šarmanta, patīkama. Jo vairāk to klausos, jo vairāk tā man patīk,” pēc dueta “Carousel” uzstāšanās finālā atzina “Universal Music Group” vadītājs Baltijas valstīs Petri Mannonens, kurš šovakar bija konkursa žūrijas sastāvā.

Duetu “Carousel” veido dziedātāja Sabīne Žuga un ģitārists Mārcis Vasiļevskis, kurš muzicē arī grupas “Laime Pilnīga” sastāvā. Mūziķi muzikālo kopdarbību uzsāka 2015. gadā. Kopā izpildot un iedvesmojoties no sev iemīļotu autoru mūzikas, šobrīd “Carousel” ir sākuši realizēt savu sapni, radot oriģinālmūziku un strādājot pie topošā albuma.

Mūziķiem ir tuva džeza, blūza, indie stilistika un muzikālā daudzveidība, bet viņu izpildījuma kvalitāte ir devusi iespēju uzstāties gan Latvijā, gan ārpus tās.

Plašāka auditorija grupu iepazina 2018. gada nogalē, kad “Carousel” piedalījās koncertuzvedumā “Pasaka ziemā”.

“Supernova 2019” uzvarētāju dziesma “That Night” stāsta par spilgtas iztēles lidojumu. Tās impulss ir doma, kas nedod mieru un ielaužas galvā, radot neierobežotu, nekontrolējamu un emocionālu ceļojumu laikā un telpā, atklāj duets.

Pievienot komentāru