Pasaules slavenā adatu terapija, kas tas ir un ko tā dod?

2

Ar šādu terapijas veidu parasti ārstē muskuļu sāpes,taču daudzreiz šī terapija tiek izmantota arī galvas muskuļu sāpes gadījumos, tā ir ļoti efektīva cilvēkiem, kas slimo ar astmu, kā arī citām slimībām. Saka, ka ar adatu terapiju var ārstēju gandrīz jebkuru slimību. Lai noņemtu stipras un akūtas sāpes, ir nepieciešams 2-5 procedūras, taču ja sāpes ir tikt tiešām hroniskas, tad šādos gadījumos ir vajadzīgs ilgāks adatu kurss.

3

Šo terapiju ir izstrādājuši Ķīniešu ārsti, viņi adatu terapiju ir papildinājuši arī ar īpašu ķirurģijas veidu, kurs specifiskie pretsāpju līdzekļi tiek aizstāti ar konkrēto adatu terapiju. Adatu terapija bieži vien tiek pielietota pie dažādiem audzējiem, akūtiem insultu, infarkta, kā arī alkohola reibuma drudžiem, jāpiebilst, ka adatu terapija tik tiešām var palīdzēt uzveikt arī dažādas atkarības, vai nav iespaidīgi? Taču pats galvenais ir tas, vai pats cilvēks ir ieinteresēts izārstēties, jo ja tādas vēlmes nebūs, tad arī efekts nebūs tik spēcīgs!

4

Adatu terapijas netiek savienotas, kā arī nav savienojamas ar fizioterapeitu masāžām, pie tam šo procedūru laikā, nekādā gadījumā nedrīkst lietot alkoholu, jo tas ļoti krasi var saāsināt slimību

Tiem, kas nezināja – adatu terapiju izmanto, lai varētu nomet lieko svaru, vai vienkārši notievēt. Tas ir skaidrojams pavisam vienkārši – specifiskās adatas tiek iedurtas konkrētos bioloģiski aktīvos punktos, tādējādi tiek regulēts, kā arī koriģēts hormonālais cilvēka fons, un tā vielmaiņas ātrums. Tieši ar adatu terapiju var noņemt lieko stresu, daudzi cilvēki šo procedūru izmanto, lai noņemtu stresu.

5

Kā tad īsti notiek adatu terapijas procedūra ? Tas ir pavisam vienkārši – lai adatu terapeits atrastu akupunktūras punktus – ir ļoti, tik tiešām – ļoti labi jāpārzina cilvēka anatomija. Terapeitam jāzina, kur iet asinsvadi, muskuļi, kā arī enerģijas kanāli, šīs procedūras tik tiešām ir lieliskas, taču atcerieties, ka tās nemaz nav lētas!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: sliptalk.com

Pievienot komentāru