Paskaties uz šo attēlu un pasaki, ko ieraudzīji pirmo!

Koks

Tu esi ļoti uzmanīgs cilvēks, un no tevi nevar noslēpt nevienu detaļu, kā arī informāciju. Tu ļoti labi jūti apkārtējos un vari “nolasīt” viņu noskaņojumu. Jūs vienmēr zināt, kurā tieši brīdī vērsties pie kāda par konkrētu jautājumu. Jūsu aicinājums – finanses. Veiksme gaida tevi tur, kur ir nepieciešama precizitāte un uzmanība.

2

Rokas

Neskatoties uz to, ka jums ir labi attīstīta iztēle, jūs visā paļaujieties uz loģiku, un tas ir instruments, ko jūs aktīvi lietojat. Jūs vienmēr domājat apdomīgi un redzat lietas, kādas tās ir patiesībā. Jūs nepazīstat paniku, jūs vienmēr paliekat mierīgs un ar vēsu prātu spējat atrast izeju no visgrūtākajām un mulsinošākajām situācijām. Cilvēki jūt jūsu spēku un neapzināti piesaistās jums.

3

Sprādziens

Tikai iztēles spēks un nekas vairāk! Tā ne tikai reizi vien palīdzējusi jums dzīvē. Mēģini atcerēties, ka tev palīdzējis grūtos laikos? Atbilde ir acīmredzama – radošums. Visticamāk, jūs esat ir stilists vai mākslinieks, bet, ja nē, tad kāpēc nepadomāt par to, kā sākt, piemēram, spēlēt ģitāru. Tevī noteikti ir slēptie talanti, un, lai dzīvotu pilnvērtīgu dzīvi, jums ir nepieciešams apgūt šo enerģiju.

4-1

Ja jūs neredzat neko

Jums vienkārši ir nepieciešams atpūsties. Jūs esat izsmelts, un jums ir nepieciešams uzlādēties. Šajā stāvoklī jūs nevarat paskatīties uz situāciju no malas, un uztverat visu pārāk burtiski. Sarežģītu jautājumu risināšana tev šķiet grūts uzdevums. Nolieciet visu malā un kārtīgi izgulieties. Palieciet vienatnē, novērsiet uzmanību no aktuālām problēmām, un pēc pāris dienām atkal būsiet ierindā!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aija Linde</cite>

    Nekad nedomaaju,ka man buutu jaastraadaa finansu jomaa,bet,no otras puses-es vairaakus gadus vedu savu maajas graamatvediibu.Tomeer mans aicinaajums nav seedeet visu dienu uz vienas vietas.

Pievienot komentāru