Pasta ar mērci vienā pannā vien 9 minūtēs! FOTORECEPTE

Uz lielas uguns karsējiet, līdz sāk vārīties. Vāriet, bieži pastu maisot ar knaiblēm, līdz tā tiek pagatavota līdz “al dente” stāvoklim, un ūdens gandrīz pilnībā izvārījies. Tas aizņems apmēram 9 minūtes.

Gatavošanas beigās papildiniet ēdienu ar sāli un pipariem pēc garšas, salieciet uz šķīvjiem, izrotājiet ar bazilika lapām.

Pasniedziet pārkaisītu ar Parmezānu un apsmidzinātu ar olīveļļu.

Lūk, cik ātri var pagatavot vakariņas! Bet tiem, kas nevar iztikt bez gaļas- pāris bekona vai kūpinātas vistas krūtiņas šķēles šim ēdienam nekaitēs! Labu apetīti!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru