Pazīstamais dakteris Hosams Abu Meri bildinājis TV žurnālisti Lindu Krūmiņu

https://www.facebook.com/linda.krumina

Gastroenterologs, bijušais Saeimas deputāts Hosams Abu Meri bildinājis savu mīļoto sievieti TV žurnālisti Lindu Krūmiņu, tādējādi atzīmējot gandrīz gadu ilgās attiecības, vēsta izdevums “Privātā Dzīve”.

Linda Krūmiņa apliecināja, ka viņas zeltnesi tagad rotā saderināšanās gredzens: “Tas bija ļoti patīkams un negaidīts pārsteigums. Detaļās nestāstīšu.”

Hosams Abu Meri, kurš iepriekš bijis precējies divas reizes, tostarp ar bijušo politiķi, tagad uzņēmēju Lindu Mūrnieci, žurnālam norādījis, ka mīļoto sievieti bildinājis novembrī, bet kāzu datums vēl nolikts nav.

Attiecības ar Krūmiņu Abu Meri ir pirmās pēc plaši apspriestās šķiršanās no bijušās iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces. Lai gan abi publiski solījās palikt draugi, Mūrnieces ierakstos sociālajos tīklos bija jaušams patiess rūgtums. “Diez, kas “kārtējai” sievietei liek domāt, ka viņa ir “īstā”? Visas iepriekšējās arī tā domāja,” pirms gada “tvītoja” Mūrniece.

Savukārt Hosams Abu Meri vairākkārt uzsvēris, ka ikvienas savas attiecības uztver ļoti nopietni, un bildinājums šos vārdus apliecina.

Pievienot komentāru