Piecas horoskopa zīmes SEPTEMBRĪ gaida baltā svītra dzīvē – laime un panākumi

Katram cilvēkam dzīvē gadās melnā svītra, bet pēc tās obligāti seko baltā. Un mūsu dzīve ir liela zebra, kuras rakstā pamīšus kārtojas baltas un melnas svītras.

Kāds jūtas sastindzināts jau pēc nelielām nepatikšanām, bet citam melna svītra tiešām turpinās nepiedienīgi ilgi. Lai kā būtu, šīs piecas zodiaka zīmes var gaidīt lielu balto svītru jau septembrī.

Auns

Auni ir ambiciozi un impulsīvi, vienmēr ir pieraduši izskatīties spēcīgi un nekad nerāda, ka viņiem ir grūti tajos vai citos apstākļos.

Diezgan ilgu laiku Auniem nebija attiecību, un septembrī šī melnā josla beigsies.

Aunu dzīvē būs cilvēks, kuram viņi varēs uzticēt visus noslēpumus, dalīties savās īstajās emocijās.

Kopā ar mīļoto cilvēku, kas dzimuši Auna zodiaka zīmē, nav jāizliekas par stipriem cilvēkiem, kuriem nav nekādu nepatikšanu. Jūs varat iegūt patiesu mīlestību, bet jāatceras, ka attiecībās ir nepieciešamas darbības no abām pusēm.

Lauva

Neraugoties uz to, ka vasara bija beigusies, Lauvas, iespējams, tā arī nespēja kārtīgi atpūsties.

Cilvēki, kas dzimuši Lauvas zīmē, septembrī sagaidīs pelnītu un neaizmirstamu atpūtu.

Kamēr visi sauļojās un peldējās, Lauvas smagi strādāja, un viņu pūliņi atmaksājās. Viņi ir pelnījuši atvaļinājumu!

Dodieties pietiekami ilgā ceļojumā. Tas var būt gan brauciens uz jūru, gan tūrisms uz kādu pasaules valsti.

Pavadiet šo laiku sev par prieku, jo jūs tik sen esat par to sapņojis.

Vēzis

Vēzis ir ļoti emocionāla zīme, kas visu uztver ļoti tuvu sirdij. Pēdējā laikā jums varētu būt daudz konfliktu ar tuvākajiem cilvēkiem, kas ļoti ietekmēja jūsu emocionālo stāvokli.

Septembrī, neskatoties uz daudzām depresīvām rudens dienām, jūsu melnā konfliktu josla ir beigusies.

Jūs varēsiet veidot attiecības ar saviem tuvākajiem cilvēkiem, ģimeni, draugiem un mīļoto cilvēku.

Jūsu emocionālais stāvoklis kļūs normāls, un dzīvības enerģija atgriezīsies ierastajā stāvoklī. Jums vajadzētu vairāk laika pavadīt kopā ar dārgiem cilvēkiem.

Zivis

Tāpat ļoti daudz konfliktu pēdējā laikā vajāja Zivis, kurām bija ļoti grūts periods attiecībās. Augustā attiecības ar mīļoto cilvēku sāka nest ne tikai pozitīvas emocijas, bet arī skumjas, dažreiz pat vilšanos.

Zivis pēc savas dabas ātri apvainojas, bet, neskatoties uz to, viņi bieži saka citiem visu, ko domā, nedomājot par frāzēm, kas var ievainot cilvēku tieši sirdī. Un tas drīz vien noved pie strīdiem un konfliktiem.

Augustā jūsu attiecības ar partneri, iespējams, aptumšoja milzīgi daudz konfliktu. Septembrī jūsu attiecībās atkal atgriezīsies mīlestība un savstarpējā izpratne, bet tikai tad, ja jūs sākat klausīties – galvenais ir sadzirdēt vienam otru.

Skorpions

Cilvēki, kas dzimuši Skorpiona zīmē ir ļoti aizrautīgi un dzīvespriecīgi, arī mīl attīstīties un vispār jebkādas pārmaiņas dzīvē.

Skorpionu dzīvē jau ilgu laiku bija melna josla darbā. Neraugoties uz visiem jūsu pūliņiem, jūs bijāt pārliecināti, ka jūs gaida atlaišana, bet patiesībā viss ir tieši otrādi.

Nedēļas nogalēs pirms septembra centieties izbraukt atpūtā un labi tur atpūsties, jo no septembra darba pienākumu apjoms kļūs vēl lielāks.

Jūs gaida paaugstinājums, un, neraugoties uz jūsu nedrošību šajā ziņā, jūs kļūsiet par izcilu darbinieku, un jūsu dzīvē sāksies balta josla.

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Zodiaka mūžīgie bērni. Kuras horoskopa zīmes izmisīgi nevēlas pieaugt?

Niknākie cilvēki pēc Austrumu horskopa. Kā dusmas izpaužas katrā zodiaka zīmē?

COMMENTS

Pievienot komentāru