Zodiaka mūžīgie bērni. Kuras horoskopa zīmes izmisīgi nevēlas pieaugt?

Foto – Pixabay

Pieaugt nozīmē atbildību, gudrību, patstāvību, bet tā domā ne visas zodiaka zīmes. Daži cilvēki vēlas visu mūžu palikt jautri, draiski, ambiciozi un nepiesaistīti bērni vai pusaudži. Viņi saglabā lielisku fizisku formu, domas skaidrību un attīstības dinamiku pat brieduma gados.

Auns
Impulsīvais, kaislīgais un temperamentīgais Auns ir “jaunākā” zodiaka zīme, kas mūžīgi cenšas pierādīt savu briedumu, bet sirdī, domās, rīcībā paliek pusaudzis. Uguns stihijas enerģētika neļauj nomierināties pat nopietnā vecumā.

Dvīņi
Nenopietni, bezatbildīgi, bezrūpīgi… Skatās uz pasauli ar bezgrēcīga zīdaiņa pārsteigto, plaši ieplesto acu skatienu. Mainīgo raksturu nosaka straujās garastāvokļa pārmaiņas. Dvīņi ir zodiaka kaprīzie bērni!

Lauva
Ugunīgs temperaments, lepnums, ambīcijas. Bērns sirdī, jūtīgs pret glaimiem un uzslavām. Impulsīvs, bet taisnīgs. Ar gadiem parādās gudrība un harizma.

Skorpions
Noslēpumains, mistisks, kaislīgs un intriģējošs. Ļoti greizsirdīgs uz cilvēkiem, domām, rīcību. Atriebīgs un ļaunatminīgs, un tāds paliek visu mūžu – pusaudzis dvēselē un rīcībā.

Strēlnieks
Brīvs, neatkarīgs, pienākumu nastas neapgrūtināts. Mūžīgais ceļotājs un klaidonis. Nevēlēšanās pieaugt izpaužas tajā, ka Strēlnieks dzīvo vienai dienai, maz raizējas un pārdzīvo par nākotni.

COMMENTS

Pievienot komentāru