Piecas skeptiskākās horoskopa zīmes. Viņi tik vienkārši nenoticēs nekam!

Skeptiķi netic, ka cilvēki būtībā ir labi, bet ciniķi vispār iesaka visus lēmumus pieņemt tikai un vienīgi par labu savām personīgajām interesēm un redz slikto itin visā. Ne vieni, ne otri nav noskaņoti uzticēties apkārtējiem, apšaubot to patiesumu un godīgumu.

Viņiem raksturīgs pesimisms, egocentrisms un skepse. Ko gan darīt ar ciniķiem? Vai viņi tādi jau piedzimst, vai kļūt par tādiem dzīves pieredzes dēļ? Un ko par to saka zvaigznes>

1. Vērsis
Vērši ir diži skeptiķi, kuri necieš priecīgas sejas sev apkārt. Nav tā, ka viņi neticētu, ka cilvēki patiesi var būt laimīgi, vienkārši viņiem šķiet, ka tas viss ir uzspēle un izrādīšanās, īpaši tas, kas redzams soctīklos.

Vērši nevēlas koncentrēties uz slikto, bet viņi vienkārši netic patiesām cilvēku emocijām, uzskatot, ka cilvēki vienkārši grib, lai citi viņus apskauž.

2. Jaunava
Jaunavas ir tik ciniskas, ka tas ietekmē pat to izturēšanos pašām pret sevi. Viņas netic komplimentiem, pat pašiem patiesākajiem, un viņas nīgrosies, smiesies un centīsies paslēpties ar sarkasma maskas un meklēs slikto visā, kas vien ir tām apkārt.

Turklāt Jaunavas vēl aizdomīgi izturas pret cilvēku labo attieksmi pret viņām, gaidot kādu slepenu zemtekstu un maldināšanu. Viņas ir pārliecinātas, ka visi grib ar tām manipulēt kāda sava labuma dēļ.

3. Skorpions
Skorpioni uzskata, ka visi cilvēki pastāvīgi melo un lielākā daļa viņu teiktā neatbilst īstenībai.
Skorpioni ir tik ciniski, ka katru sarunu sāk ar stingru pārliecību, ka sarunas biedrs samelos, tai pašā laikā rādot atklātu un godīgu senu. Pārmērīgā aizdomīguma dēļ ar šo zīmi ļoti grūti komunicēt.

4. Mežāzis
Mežāzim ir grūti kādam uzticēties, tāpēc šī zīme var izskatīties visnotaļ ciniska. Viņš tiecas ticēt sliktākajam variantam it visā un vienmēr pieņem notikumu attīstības nelabvēlīgākos scenārijus.

Mežāži, kā likums, ir pesimisti un uzskata, ka vairākums cilvēku motivē tikai viņu personīgās intereses un ļoti reti viņi kaut ko dara vienkārši savas labestības dēļ.

5. Zivis
Zivis ir ievainojamas un noslēgtas, tāpēc izturas pret apkārtējiem ar aizdomām, gaidot maldināšanu, nodevību vai dūrienu mugurā.

Vēl Zivis tik ļoti necieš uzspēlētus smaidus un neīstas emocijas, ka pilnīgi atradinājušās atšķirt patiesumu un nepatiesības. Viņuprāt, cilvēku vairākums ir pirmāmkārtām aktieri, kas nēsā maskas.

Avots: “Flytothesky”

Pievienot komentāru