Kā izvairīties no lāsta un citām nepatikšanām piektdien, 13. novembrī? Desmit ezoteriķu brīdinājumi

Foto – Pixabay

Piektdiena, 13. datums, vienmēr saistīta ar mistiskām bailēm. Tieši masveida aizspriedumi to pilda ar negatīvu enerģētiku, tāpēc piedāvājam iepazīties ar desmit ieteikumiem aizsardzībai pret jebkuru kaitējumu.

1. Nedrīkst doties tālu projām no mājām. Saskaņā ar ticējumiem piektdienā, kas iekrīt 13. datumā, bīstami ceļot, jo var gadīties daudz nepatīkamu pārsteigumu, bet atpūta sagādāt vilšanos.

2. Nedrīkst vadīt auto. Uzskata, ka šajā mistiskajā dienā notiek visvairāk avāriju, tāpēc ezoteriķi iesaka pēc iespējas vairāk izmantot sabiedrisko transportu vai iet kājām. Daļa pētnieku gan noraida šo pieņēmumu, apgalvojot, ka piektdienā, 13. datumā, notiek mazāk negadījumu nekā citās dienās. Varbūt esam kļuvuši piesardzīgi?

3. Nedrīkst strādāt ar datoru. Ir uzskats, ka negatīvā enerģētika ietekmē pat datorvīrusus, kas kļūst aktīvāki un var ietekmēt tehnikas darbību. Šos datumus pagaidām neviens neapšauba, tāpēc uzmanīgi pārbaudi saglabāto informāciju, bet pārskaitījumus un darījumus tiešsaistē labāk pārcel uz veiksmīgāku laiku.

Mistiskais decembris. Kuros datumos jāvēro laiks, lai zinātu turpmāko?

4. Nedrīkst sākt jaunu darbu. Zinātāji iesaka nesākt jaunas lietas piektdienā, 13. datumā. Plānu īstenošana var izgāzties vai aizkavēties. Labāk nodoties mājas rūpēm un neplānot neko jaunu. Bīstami šajā dienā izaicināt likteni.

5. Nedrīkst svinēt kāzas. Saskaņā ar ticējumiem šajā dienā noslēgtas kāzas nesīs daudz strīdu un skandālu starp dzīvesbiedriem. No otras puses, diez vai patiesa mīlestība var izraisīt nelaimi.

Nespļauj ugunī un akā – būs nelaime! Mistiski senču ticējumi

6. Nedrīkst veikt rituālus. Zinātāji nodarbojas ar rituāliem tieši piektdienā, 13. datumā, bet iesācēji var visu sabojāt, radot vairāk problēmu nekā risinājumu. Jebkurš neuzmanīgs vārds vai saruna var pavērsties pret tevi.

7. Nedrīkst stāvēt zem kāpnēm. Kāpnes simbolizē pagātnes nastu, no kuras nekādi nespējam atvadīties. Tieši 13. datumā to varam izjust vissmagāk.

8. Nedrīkst runāt ar svešiniekiem. Universāls ieteikums piektdienai, 13. datumam – labāk neiet ārā no mājas, nerunāt ar svešiniekiem, nesākt jaunus darbus. Ārpus mājas var uzglūnēt dažādas briesmas, no kurām vislabāk izvairīties, nemaz neejot ārā.

9. Nedrīkst atskatīties, ja tev uzsauc. Uzskata, ka tādējādi ļauni noskaņoti cilvēki var uzlikt lāstu vai ļaunu aci. Ja tomēr gadās atskatīties, jāklusē: lai saucējs ierunājas pirmais un paskaidro, ko vēlējies.

10. Nedrīkst pārāk nopietni uztvert aizspriedumus. Lai gan ticējumu ir ļoti daudz un vairākums, protams, negatīvi, tiem visiem bez ierunām ticēt nav laba doma. Lai visas sliktās zīmes nepiepildītos, pietiek stingri stāvēt uz zemes un nebaidīties no nepatikšanām. Paradoksāli, bet daudzi tieši 13. datumā satiek otro pusīti vai veiksmīgi noliek eksāmenu.

Avots: “Esotericblog”

COMMENTS

Pievienot komentāru