Piesargies! Pilnmēness šonedēļ visvairāk ietekmēs šīs trīs horoskopa zīmes

19. aprīlī gaidāmais Pilnmēness būs pretrunā ar disciplināro Saturnu un uzstājīgo Plūtonu, tāpēc var gaidīt, ka emocijas tiks pārbaudītas. Būs jūtama vēlme atlaist grožus un mesties avantūrās.

Atceries, reizēm jānolaižas līdz apakšai, lai atrastu veidu, kā sasniegt virsotnes.

Skorpions
Skorpionam priekšā vēl viens jaudīgs Pilnmēness, kas noteikti paaugstinās jūtīgumu un, iespējams, pat liks just apdraudējumu. Pilnmēness notiks tavā 12., pašiznīcināšanās mājā, un, tam veidojot kvadratūru ar autoritāro Saturnu un uzstājīgo Plūtonu, trauksmes līmenis var kļūt visai augsts.

12. māja saistīta ar visu, kas slēpts zem virspuses. Bīstami noslēpumi, nepatīkamas atmiņas un kaunpilnas domas. Tā kā Pilnmēness ir mūsu iepriekšējās rīcības augļi un cikla noslēgums, no cīņas ar pagātni izvairīties neizdosies.

Par laimi, 12. mājā gaismas ir tikpat daudz kā tumsas. Svarīgi atcerēties, ka viens nav svarīgāks par otru.

Zivis
Pilnmēness ir laiks, kad kaut kas dzīvē tiecas sasniegt kulmināciju un noslēgumu. Tas var pieņemt atklāsmes formu, būt projekta nobeigums vai jebkas cits, kas ļauj saprast: pienācis laiks virzīties tālāk.

Tā kā gaidāmais Pilnmēness notiks tavā 8. mājā, kas atbild par nāvi un atdzimšanu, šīs jūtas vēl vairāk saasināsies.

8. māja arī saistīta ar novēlējumiem, parādiem un visu, kas saistīts ar “galu sasiešanu”, un reizēm ar to nav viegli tikt galā.

Šī pieredze varētu tevi pārveidot, akcentējot intuīciju, pastiprinot garīgās saiknes un paaugstinot apzinātības līmeni dzīvē.

Vēzis
Pilnmēness atradīsies tavā 4., ģimenes mājā. Vēzis mēdz tai piešķirt pārāk daudz uzmanības, tāpēc šis laiks varētu nebūt viegls.

Pilnmēness aspekti ar karmisko Saturnu un tumšo Plūtonu var atklāt kādas neizrunātas lietas ģimenes lokā. Iespējams, pienācis laiks atrisināt kādu problēmu vai beidzot ļaut izpausties konfliktam.
Nebaidies būt godīgs savās jūtās.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru