Pietiek uzspiest uz šiem 5 punktiem uz ķermeņa, un stress pazūd nekavējoties!

Darbs, ikdienas rūpes, savstarpējas attiecības bieži vien izsauc stresa stāvokli. Nesteidzāties lietot zāles, kuru dēļ jūsu organismam var rasties blakusparādības. Tā vietā pamēģiniet palīdzēt sev patstāvīgi – vienkārši pamasējot šos 5 punktus uz jūsu ķermeņa.

Akupresūra ir ķīniešu punktu masāžas tehnika.

1. Nomierinošais punkts “Ho-gu”

Savienojot lielo un rādītājpirkstus, atrodiet punktu, kurš visvairāk izspiežas uz rādītājpirksta falangas un pamasējiet to ar apļveida kustībām 5 sekundes. Tas palīdzēs mazināt galvassāpes, atvieglot kakla saspringumu un noņemt stresu.

2. Punkts tievēšanai “Džian-Džing”

Ar lielo un vidējo pirkstu saspiediet vietu, kurā kakls pāriet plecā, un viegli saspiežot, masējiet apmēram 5 sekundes. Tas nomierina un samazina zobu sāpes, sāpes kakla un sējas muskuļos.

3. Aknu meridiānu punkts “Taj-čun”

Atrodiet vietu uz pēdas starp pirmo un otro pirkstiem un nolaižaties nedaudz zemāk pie to pamatnes. Šī punkta masāža samazina sāpes krustos, periodiskās sāpes, novērš satraukumu un bezmiegu.

4. Konfūcija punkts “Fen-Či”

Vadiet lielos pirkstus no ausīm uz pakausi līdz tai vietai, kur galva savienojās ar kaklu. Dažas reizes uzspiediet uz šiem punktiem. Tas ir ļoti iedarbīgs veids kā tikt vaļā no galvassāpēm, kairinājuma, noguruma, spriedzes acīs un saaukstēšanās simptomiem.

5. Ilgdzīvošanas punkts “Czu-saņ-li”

Šo punktu ir nepieciešams stimulēt, lai palielinātu mūža ilgumu un veselības stāvokli kopumā. Tāpat, tā ir efektīva arī ar kuņģa-zarnu trakta traucējumiem, sliktās dūšas un saindēšanās gadījumiem.

Un tas viss ir tikai neliela daļa no ķīniešu pašpalīdzības tehnikām.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru