Poļina Gagarina pirmoreiz parādīja meitu, ka arī atzinās, cik grūti ir atgriezties formā pēc dzemdībām.

Šobrīd varu precīzi teikt, kā vislielākais must have priekš manis ir kokons, kurš ieņem mazuļa ķermeņa formu. Apakškrekli un bodiji jaundzimušajiem ir vajadzīgi daudz mazākos apmēros.

Protams, no skaistuma bērnu nodaļās, var teikt, “norauj jumtu”! Gribās paņemt līdzi pie kases pilnībā visu, bet ir jāatceras par to, kā bērni ātri aug un nepaspēs nonesāt visas tās drēbītes.

Burtiski pēc divām-trim nedēļām drēbītes paliek mazas un nevajadzīgas. Mazulim ir svarīgi un veselīgi justies brīvi, tāpēc nekam nevajadzētu aizkavēt viņa kustības, līdz ar to tikko, kā drēbītes paliek par mazu, mainiet tas uz lielākām!

Pamperi un krēms zem tiem, lai dupsim nav par karstu – obligāti! Un protams, māmiņām vajadzētu atstāt mazuļus bez pamperiem vismaz uz kādu brīdi, katru dienu. Tajos brīžos ūdensnecaurlaidīga plēve būs jūsu labākais draugs un palīgs! 

Ja, bildē ir elektriskais šūpulis, kurš iemidzina Miju un ļauj manām rokām nedaudz atpūsties. Būt mammai ir kaifs! Nākošajos rakstos es centīšos dalīties ar jums ar noderīgiem padomiem, trikiem un parējām gudrībām».

Dziedātāja arī padalījās ar vīra sasniegumiem: «Jaunais tētis ir darbībā. Apmēram mēneša laikā Dima iemācījās visu: mainīt pamperus, pārģērbt bērnu, mazgāt, barot, iemidzināt, un pats galvenais – ne no kā nebaidīties un saglabāt titānisku mieru tad, kad mazā igņojās. Dmitrij Ishakov, tu esi mans varonis, palīgs un uzticamais it visā! Tieši šobrīd viņš māca Mijai smaidīt, bet rezultātā smaidu es».

Šķiet, kā Poļina Mijai kļūs par brīnišķīgu mammu. Turklāt, viņai jau ir liela māmiņas pieredze – vecākajam dēlam Andrejam ir jau gandrīz 10 gadi! Bet Dmitrijam Ishakovam nāksies pirmoreiz mūžā mācīties, kā būt tēvam, tāpēc novēlēsim viņam daudz pacietības un veiksmes!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.com

Pievienot komentāru