Precējusies ar monstru: sievietes, kas savu dzīvi saistījušas ar slepkavām un maniakiem

Eftone Bērtone, Čārlza Mensona līgava

Čārlzs Mensons ir sektas “Ģimene” līderis, kura dalībnieki veica virkni brutālu slepkavību (tostarp aktrises Šēronas Teitas, Romāna Polaņska sievas slepkavību, kura tajā laikā bija devītajā grūtniecības mēnesī), kuram tika piespriests mūža ieslodzījums. Bet tas neliedza viņa faniem rakstīt maniakam vēstules. Viena no tiem, 26 gadus vecā Eftone Bārtone pat norādīja par gaidāmajām kāzām. Mensons pats nosauca šo apgalvojumu par “briesmīgām muļķībām”, bet tad pēkšņi deva savu piekrišanu laulībām. Bet kāzas nenotika. Kā apgalvo Mensons, viņš uzzināja, ka topošā sieva plāno pārdot viņa ķermeni pēc nāves.

Kerola Enna Būna, “neilona slepkavas” Teda Bandija sieva

Precīzs slepkavas, izvarotāja, kanibāla un nekrofīla upuru skaits nav zināms – tas svārstās no 26 līdz 100 (pats maniaks atzinis līdz 30 slepkavībām). Četrus gadus no 1974. līdz 1978. gadam viņa mežonīgie noziegumi paralizēja Amerikas austrumu krastu. Bandija tiesas process bija pirmais Amerikas Savienoto Valstu vēsturē, kas visā valstī tika demonstrēts televīzijā, un šo procesu vēroja žurnālisti no visas pasaules. Katrs amerikānis bija gatavs personīgi tikt galā ar sadistu, bet ne bezbailīgā Kerola Enna Būna, bijusī Bandija kolēģe un vientuļā māte. Viņa sāka satikties ar Bandiju apmēram gadu pirms viņa aresta un neko nezināja par slepkavībām. Bet pat tad, kad par Bandiju uzzināja visa pasaule un slepkava tika notiesāts uz nāvi, sieviete neatstāja savu mīļoto. Īsi pirms pēdējā paziņojuma par nāvessodu Bandijs un Kerola Enna tika pasludināti par vīru un sievu tiesas zālē (oficiālas ceremonijas nebija).

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: 4tololo.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">armagedons</cite>

    Ko nu drukā glupības
    Bitcevas maniaks sēž tādā zonā kā “Polārpūce”, jeb poljarnaja sava, uz salas kura saucas Harp.

    Mūža ieslodzījums viņam ir, nevis “piesprieda mūža ieslodzījumu mājas arestā ar obligātu psihiatrisku ārstēšanu uzturēšanās vietā”

    Paši tak rakstat, ka jaunā sieva centusies iegūt šīs kolinijas adresi.

    Nez ko mūsdienās nozīmē būt par žurnālistu..?
    Stročīt visu kas prātā ienāk, nemaz neesot lietas kursā par to, kā ir patiesībā..?

Pievienot komentāru