Dienas horoskops 19.09.2017.

Auns

Kāds ir ievērojis jūsu uguni un “draivu”. Jūsu uzmanība ir strauji mainījusies uz jūsu veselību un labsajūtu, tādēļ neesiet pārsteigts, ja šis pielūdzējs ir kolēģis trenažieru zālē vai kāds jūsu jogas vai velo nodarbībās. Tikai daži var pretoties jūsu iedvesmojošajam šarmam, un šī persona ļoti vēlas uzsākt sarunu ar jums. Esi gatavs mīlestībai!

Vērsis

Pašlaik liela uzmanība tiek pievērsta radošumam. Ar Marsa, Veneras un Mēness atrašanos tavā 5. Radošuma namā jūs vēlaties kaut ko radīt un atstāt savu zīmi pasaulē. Jūs varat domāt par ieguldījumu, ko jūs veicat nākotnei, un jūs pat varētu apsvērt kļūt par māti/ tēvu nākotnē. Šie ir visi lielie jautājumi, un, zinot, kādas ir jūsu vēlmes, būs vieglāk to visu paveikt!

Dvīņi

Šodien vislabāk jutīsieties mājās. Šī ir laba pārmaiņa kādam, kas parasti mīl sabiedrību. Pavadiet kādu laiku, lai padomātu par to, kas patiešām jūs atdzīvina. Tas varētu būt tikpat vienkārši kā mākslas darbu veidošana, kas jūs iedvesmo, vai noteiktu mūzikas veidu klausīšanās, kas patiešām atbilst tam, ko jūs sajūtat. Atrodiet praksi, kas ļauj justies mierā un īstenojiet to savā mājā.

Vēzis

Tā diena ir klāt; beidzot ir laiks pateikt tam vienam īpašajam, ko tu jūti. Venera atrodas jūsu 3. Komunikācijas namā, un tas nozīmē, ka jūs vairs nevarat turēt šīs sajūtas sevī. Izvēlies klusu vietu, kur spēsi pilnībā pievērst šīs personas uzmanību, un vienkārši runā no sirds. Neatkarīgi no rezultāta, gūsiet pārliecību, ka esat patiess pret sevi!

Lauva

Šodien būsi laimīgs, kad runa ir par naudu. Nesen esat izdarījis labas izvēles iespējas un apzināties, ka atrodaties labā pozīcijā, kad runa ir par jūsu finansiālajiem mērķiem. Izbaudiet šo izpratnes sajūtu un veiciet vēl kādus plānus par to, kā jūs varat turpināt pelnīt. Ietaupījums nākotnei ir drošs ceļš uz laimi.

Jaunava 

Jūs, iespējams, šodien jutīsieties saplosīts. Daļa no jums jūtas ļoti apmierināta ar sevi un kas jūs esat, bet otra daļa mudina jūs veikt dažas izmaiņas. Mēģiniet vislabāk integrēt šos divus viedokļus, lai jūs patiešām varētu būt labākais no abām pasaulēm. Ir labi ērti justies savā ādā, taču brīnišķīgi ir pārsteigt sevi laiku pa laikam!

Svari

Sargieties no viltus glaimiem šodien. Kāds ir izpētījis tevi un zina kā pateikt pareizos vārdus, lai iegūtu to, ko viņi vēlas. Tu esi pārāk gudrs, lai uzķertos uz šādiem trikiem, tādēļ pārliecinies, ka pasūti viņus tālāk. Pārliecinoši uzklausi viņus, bet pēc tam pieklājīgi viņiem saki, ka vienkārši nevarat viņiem palīdzēt. Viņi drīz sapratīs, ka neesat muļķis.

Skorpions

Skorpioni var būt pārsteigti par draudzību, kas kļuvusi par kaut ko vairāk. Varbūt tu jau esi sajutis romantiskas sajūtas, vai varbūt šīs ziņas būs kā pilnīgs šoks tev. Katrā ziņā esiet gatavs un varbūt pat izmanto šo iespēju. Daudzi no labākajiem romāniem sākas no draudzības!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru