Publiskots saraksts: 72 deputāti, kuri atbalstīja piecu gadu cietumsodu par izrunāšanos pret valsti

1453121485

Pēc lasītāju aicinājuma portāls Pietiek publiskojis to Saeimas deputātu vārdus un uzvārdus, kuri 3.martā balsojumā atbalstīja tā saukto Krimināllikuma “Āboltiņas grozījumu” pieņemšanu steidzamības kārtā 1.lasījumā.

Kā jau aprakstīts, šie grozījumi cita starpā paredz arī piecu gadu cietumsodu cilvēkiem, kam ienāktu prātā publiski aicināt grozīt valsts iekārtu, un līdz pat Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa iebildumiem neviens no šiem deputātiem neiebilda pret šīm un citām Krimināllikuma grozījumu projekta normām, kas bija tapušas slēpti no sabiedrības, vienojoties triju valsts specdienestu vadībai un ar Āboltiņas aktīvu atbalstu.

Ej uz nākamo lapu lai lasītu sarakstu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sarma Blumberga</cite>

    5.gadi par ko,ka slikti strādā seima kka tautas labā nekas nav izdarīts.tad tagad pie mums arī apspiež vardu brivību ,ka Latvijas valsts iedzīvotāji nedrīkst izteikt savu sapi ,savu neapmierinātibu kas pie mums notiek jo uzreizi visus nu liks cietumā uz 5.gagiem.KAUNS.

  • <cite class="fn">Iveta Mazūre [ex,Hāzenfuse]</cite>

    Tautas vēlētie deputāti! Ja par kritiku tagad liks cietumā,tad sāciet būvēt cietumus!Jūsu algas salīdzinot ar jūsu vēlētāju algām ir neadekvātas, par cilvēku iedzīšanu izmisumā,nodokļu pavairošanu bez algu palielināšanas,par darbavietu likvidēšanu!Kur paliek pirmsvēlēšanu solijumi?Un par šādu takstu liks cietumā,KAUNS par Jūsu attieksmi prat parasto Latvijas cilvēku!

  • <cite class="fn">Inese Rinkmane (Dāvidsone)</cite>

    Neaizmirsīsim šos vārdus vēlēšanās.

  • <cite class="fn">Edite Sprenka /Klubure/</cite>

    Vai Kaimins nebaidas par sevi? Ielidis cilpa pirmais par izrunasanos.

  • <cite class="fn">marite upeniece</cite>

    Ejam atpakaļ uz PSRS?Kur tad paliks vārda brīvība?

  • <cite class="fn">Jānis ķēniņś</cite>

    lai liek ķurķī,nebūs jādomā kā nopelnīt iztikai,un jumts virs galvas.

Pievienot komentāru