Puisis ieradās uz biedra bērēm kleitā, taču neviens viņam ne vārda neteica, lūk kāpēc!

soldier-in-dress-1

Ar šo stāstu padalījās saites TwentyTwoWords autors. 3 gadus pirms Eliota nāves draugi bija vienojušies, ka ja Eliots tiks nogalināts karā, Delanijam nāksies viņu apglabāt kleitā. Jo kleita būs uzkrītošāka, jo labāk. Delanijs, kuram bija 25 gadi atcerās cik nobijies bija, kad draugs devās karā. 24 gadus jaunais Eliots bija pārliecināts, ka neatgriezīsies no Afganistānas.
soldier-in-dress-2

Kad Eliots uzzināja, ka viņu sūtīs tieši uz Afganistānu abi drauga bijuši ļoti nobijušies, jo Eliots bija pārliecināts, ka viņam tur esot daudz ienaidnieku. Viņi mēģināja šo situāciju pārvērst humorā, tādēļ tieši izvēlējās derības ar kleitu. soldier-in-dress-3

Bērēs neviens neko neteica Delanijam, ka viņš bija ģērbies kleitā, jo viesi bija lietas kursā par puišu derībām. Delanijs turējās līdz pēdējam, bet kad viņš pietupās pie drauga kapa pajautāt viņai vai Eliotam patīk viņa spilgtā, dzeltenā kleita viņš sabruka, jo saprata, ka draugs viņam nespēs vairs atbildēt. Šis stāsts ir piemērs tam, ka īsti draugi eksistē un tie ir mums blakus un kopā ar mums. Sargājiet viņus!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: okok.life

Pievienot komentāru