Putns atsitas pret logu un aizlido. Tā ir maģiska zīme!

Foto – Pixabay

Dažkārt putni lidojuma laikā ietriecas logā, neievērojot šķērsli. Mūsdienu pasaulē tādiem notikumiem reti pievērš uzmanību, bet mūsu senči uzskatīja to par īpašu zīmi un mācēja to izskaidrot.

Ticējumi par dzīvniekiem pastāv gadsimtiem ilgi. Mūsu priekšteči dzīvoja harmonijā ar dabu un iemācījās iztulkot no augšas sūtītas zīmes, kas palīdzēja viņiem izvairīties no nepatikšanām un piesaistīt dzīvē labklājību.

Vietnes “dailyhoro.ru” eksperti piedāvā iepazīties ar ticējumiem par putniem, kas ietriecas logā, lai pasargātu sevi un sagatavotos neparaudzētiem notikumiem tuvākajā nākotnē.

Ko nozīmē pazīme, ka putns atsitas pret logu un aizlido

Viegls atsitiens pret logu ar spārnu vai knābi sola drīzu viesu apmeklējumu.

Putns var apsēsties uz palodzes, sparīgi sist ar spārniem pa stiklu, bet pēc tam aizlidot. Šāda zīme sola mājiniekiem virkni nelielu nepatikšanu: šķīvju, krūžu vai apģērba saplēšanu. Neitralizēt šā ticējuma iedarbību var, ja pabaro putnu ar graudiem.

Putns var vairākkārtīgi parādīties pie loga, atsisties pret to un strauji aizlidot. Saskaņā ar ticējumu šāda spalvainā lidoņa uzvedība liecina, ka ģimenes locekļi neprot apieties ar naudu, jo viņiem vienmēr pietrūkst līdzekļu nepieciešamo lietu iegādei.

Nereti putns atgriežas atkal un atkal, atsitoties pret stiklu, taču tā uzvedība neliecina par kādu zīmi. Šajā gadījumā rūpīgi jāapskata logs: iespējams, lidonis meklē sev ēdamo, bet loga palodzes plaisās pulcējas kukaiņi.

Ja putns spēji atsitas pret logu un aizlido nezināmā virzienā, jābūt uzmanīgam savu noslēpumu izpaušanā. Pilnīgi iespējams, ka nelabvēļi grasās tev iekaitēt un vij intrigas.

Putns, kas atsitas pret logu, sola nepatikšanas, kas izrādīsies nepamatotas. Putna apciemojums it kā liecina par to, ka nav no kā bīties, citādi baiļu un panikas dēļ neizdosies ieraudzīt durvis, kas ved uz labklājīgu dzīvi.

Saskaņā ar ticējumiem krasa putna ietriekšanās logā var solīt kāda ģimenes locekļa drīzu saslimšanu. Lai izvairītos no nepatikšanām, uz palodzes izbirdina cienastu putniem un lūdz tos aiznest bēdas uz saviem spārniem.

Šķir nākamo lapu un uzzini citus ticējumus!

Pievienot komentāru