Riebīgāko vīriešu TOP 3 pēc horoskopu zīmēm

1. Auns

Viņi ir spītīgi, un tas izsaka daudz! Ja jūs nolemjat saistīt savu dzīvi ar Aunu, tad nesūdzieties par to, jo vajadzēja domāt iepriekš par savu nervu sistēmu. Šis zīmes pārstāvjiem nereti ir neveselīgs ego. Viņi mīl strīdēties pat tad, kad lieliski apzinās, ka viņiem nav taisnība. Neaizmirstiet par agresijas uzliesmojumiem! Auns var radīt skandālu no nekurienes, un jums būs jāatrod veidi, kā panākt, lai viņš nomierinās. Pluss ir tas, ka Auns ātri atiet no savām dusmām, tādēļ, ja jums patīk emociju amerikāņu kalniņi, tad viņš jums ir īstais!

2. Dvīņi

Neviena cita zodiaka zīme nevar tik labi visu apgriezt kājām gaisā! Dvīņi šajā ziņā ir meistari. Viņi uzpūš problēmas, kur to pat nav, bet jums būs ātri jāpielāgojas un jāspēlē saskaņā ar jaunajiem noteikumiem. Dvīņi ir ļoti vētraini un staiguļi, tāpēc jums jāpielāgo savu dzīves veidu viņējam, ja vēlaties veidot nākotni.

3. Skorpions

Šie ir ļaunatminīgi vīrieši, kurus ir ļoti viegli aizskart, kas apkārtējos noved letarģiskā stāvoklī. Viņi izrāda savus “ragus” nevietā, tādējādi sabojājot noskaņojumu kompānijās, kur pārējiem ir labi un jautri. Viņi visam piesienas un ir ļoti greizsirdīgi! Ja Skorpions dāvina jums dāvanu, bet pretī nesaņem milzīgu pateicību, tad esat gatavs strīdam.

Kā jūs varat redzēt, no šiem vīriešiem ir jābūt ļoti uzmanīgiem! Protams, katram cilvēkam pasaulē ir sava otra pusīte, tāpēc pat visriebīgākie vīrieši atrod savas otrās pusītes, kas prot padarīt viņus maigākus, vai pat vērst visu uz labo pusi.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru