Rīta horoskops. Kā jaunu dienu sagaida katra zodiaka zīme?

Foto – Pixabay

Jaunas dienas sākums vienmēr ir svarīgs brīdis, lai diena būtu izdevusies. Tomēr daži cilvēki ar iedvesmu sagaida saullēktu, kamēr citiem izlīst no siltās gultiņas ir liels pārbaudījums katru rītu.

Ko par to saka zvaigznes, lasi šajā rakstā!

Auns
Mundrs rīts, īpaši ja Auna plānos ir iekarot pasauli. Enerģijas un aktīvas darbības pilns rīts.

Vērsis
Liels stress. Milzu vēlme pavārtīties gultiņā vēl “piecas” minūtes regulāri izraisa tikpat iespaidīgu laika trūkumu… katru rītu. Attiecīgi no rītiem Vērsis ļoti steidzas, pa roku galam brokasto, nepaspēj izdarīt visu plānoto pirms darbdienas sākuma. Ja Vērsis ir gudrs, viņš sāk gatavoties nākamajai dienai jau vakarā.

Dvīņi
Samērā noslogots rīts – Dvīņiem patīk no rīta ieplānot daudz darbu. Dvīņiem pat patīk neliela trauksme un haoss – tā viņi noskaņojas savai nemierīgajai un trakajai dienai.

Vēzis
Līdzsvarots, samērā konservatīvs rīts ar savām tradīcijām, kuras Vēzis nevēlas mainīt pat brīvdienās. Silta duša, neliela fiziska slodze, vieglas brokastis – viss laikā un nesteidzoties.

Lauva
Šī uguns zīme vienmēr ir mundrā noskaņojumā. Labākais laiks celties – līdz ar saullēktu. Lauvas parasti plāno svarīgus darbus un tikšanās jau iepriekš, tāpēc mostas ar domu par jaunām uzvarām un iekarotām teritorijām.

Jaunava
Saspringts rīts, jo Jaunavai nepatīk celties agri, tomēr darbi, grafiki un tikšanās piespiež celties no siltās gultas, kaut ļoti jāsaņemas. Domas par darbiem neļauj mierīgi pabrokastot. Pat īsti nepamodusies, Jaunava sāk darba dienu, un vēl paiet pāris stundas, līdz atgriežas darba spējas un garastāvoklis uzlabojas.

Svari
Svari nekur nesteidzas. Diena nesākas, kamēr nav beidzies rīts – lūk, Svaru lozungs. Un visa pasaule gaidīs, kamēr Svari veiks savus rīta rituālus.

Skorpions
Skorpionu modina dziļas filozofiskas pārdomas par pasauli, eksistenci un cilvēci. Visu to galvā sakārtojis, Skorpions ir gatavs piecelties no gultas.

Strēlnieks
Rīts sākas pozitīvā noskaņā. Noteikti kontrastduša, fiziska slodze vielmaiņas pamodināšanai. Labs rīts ir labas dienas ķīla.

Mežāzis
Ļoti organizēts un pārdomāts rīts. Kafija un vieglas brokastis. Mežāzis viegli pamostas jebkurā laikā, ja nepieciešams, un ātri ieslēdz darba režīmu.

Ūdensvīrs
Dod priekšroku mosties vēlu un no rīta neko neieplānot. Pilnvērtīgs miegs, stipra kafija – lūk, kas vajadzīgs, lai Ūdensvīrs būtu labā noskaņojumā un produktīvs.

Zivis
Zivis no rīta ir nerunīgas un drūmas. Lai pamostos, Zivīm, kā likums, vajadzīgas pāris stundas.

Pievienot komentāru