Rituāls ar sveci un eļļu palīdz piepildīt vēlēšanos, uzskatīja Volfs Mesings

Cik vēlēšanos cilvēkam var rasties dienas, mēneša, gada laikā? Bet cik to sakrāsies pa visu dzīvi? Un vai daudzas no tām būs iespējams izpildīt?

Kā uzskatīja slavenais pareģis Volfs Mesings, cilvēks var sasniegt jebkuru izvirzīto mērķi, bet mūsu mērķi pārāk bieži ir ļoti izplūduši, tāpēc tā arī paliek tikai sapņi. Bet katru sapni var pārvērst par realitāti, būtu vien pietiekami stipra vēlēšanās! Kā teicienā: lai kļūtu bagāts, jānopērk vismaz loterijas biļete.

Padomājiet, vai tad diži cilvēki varētu kaut ko sasniegt, ja neticētu sev?

Volfs Mesings ir viens no pagājušā gadsimta leģendām, cilvēks – mīkla, mags, Freida skolnieks. Viņš pareģoja tuvākās nākotnes notikumus, dziedināja bezcerīgi slimos un atrisināja sarežģītus noziegumus.

Kā uzskata Mesinga piekritēji, par spīti spējai pakļaut savai gribai citus cilvēkus, viņš nekad neesot nevienam kaitējis vai manipulējis ar citiem.

Reiz viņš atklājis vienu no vēlmju piepildīšanas rituāliem. To pierakstījuši vairāki kādas viņa lekcijas klausītāji, un kopš tā laika maģiskais sveču rituāls tiek nodots no vienas paaudzes nākamajai.

Sagatavojiet lielu sveci un katliņu, kas par aptuveni ceturtdaļu piepildīts ar saulespuķu eļļu.

Ar adatu uz sveces uzskrāpējiet savu kvēlāko vēlēšanos, bet pēc tam izpeldiniet to katliņā ar eļļu.

Izņemiet sveci, ļaujiet eļļai notecēt.

Ielieciet sveci svečturī un aizdedziniet.

Svecei jāizdeg līdz galam.

Izkusušais vasks, kas palicis pēc sveces izdegšanas, jāsavāc un jāieliek nelielā aploksnē, kur tas glabāsies pie jums kā talismanis līdz brīdim, kad vēlēšanās piepildīsies!

Pievienot komentāru