Rudenī eņģeļi mums vistuvāk. 5 soļi, kā sazināties ar savu sargātāju

Ilustrācija – Pixabay

Labāk to darīt rudenī, kad eņģeļi mums atrodas vistuvāk. Vislabāk – 29. septembrī, Visu eņģeļu dienā, un 2. oktobrī – Sargeņģeļa dienā, bet piemērotas ir arī citas rudens dienas.

1. Vakarā ērti iekārtojies krēslā, nodzēs gaismu, aizver acis un iztēlojies savā priekšā lielu zeltainas gaismas kūli, jo zelts – tā ir eņģeļu krāsa. Elpo lēni un mierīgi: uz viens-divi-trīs ieelpo, četri-pieci-seši – aizturi elpu, pēc tam lēnām izelpo, iztēlojoties, kā gaiss aizplūst pa pēdām.

2. Pēc dažām minūtēm sakrusto plaukstas uz krūtīm. Tad ieelpā izplet rokas, it kā uzticībā atvērtu sevi tiem, kas neredzami tevi novēro. Izelpā rokas saliec klēpī. Atkārto trīs reizes. Pēc tam elpo savā ritmā – rāmi un mierīgi.

3. Sajūti, kā maigi un viegli tev pieskaras eņģeļi. Jūtot pieskārienus vai vieglu elpu uz sejas, atklāj tiem savas vēlēšanās, tikai nenorādi veidu, kā palīdzēt, neizvirzi noteikumus un neierobežo viņu iespējas ar savām prasībām.

4. Gaidi zīmi, ka lūgums uzklausīts. Visbiežāk: gaismas uzplaiksnījums aizvērtu acu priekšā, pieskāriens, gaismas plūsma, tāla balss, telefona zvans, putna kliedziens.

5. Kādu laiku pakavējies tumsā un mierā, domājot, ka eņģeļi tevi mīl. Atver acis. Lēnām piecelies un ieslēdz gaismu.

Kā apgalvo eņģeļu pētnieki, 70 % gadījumu tu saņemsi vēlamo. Kāpēc tikai 70 %? Tāpēc, ka eņģeļi nav visvareni, bet Tā Kunga ceļi ir neizdibināmi.

Pievienot komentāru