Saimniekšova zvaigzni ŠOKĒ redzētais: Mazs puisītis stundu pie ”Fēniksa” durvīm gaida tēti!

Par šova ”Saimnieks meklē sievu” skandalozo zvaigzni kļuvusī Agnese Deptuā savā facebook profilā publicējusi visai bēdīgas pārdomas par redzēto. Ejot uz veikalu, kurš atrodas blakus spēļu zālei ”Fēnisks” Agnese pamanījusi mazu pusīti, kurš kaut ko acīmredzami gaida. Iznākot no veikala mazais vēl atradies tur pat un Agnese tam vaicājusi, ko viņš gaida un sekojusi atbilde ar norādi uz spēļu zāles durvīm, ka gaida tēti. Agnese nekavējoties izsaukusi policiju. Topraksti.lv vārds vārdā pārpublicē Agneses rakstīto portālā facebook.

Agnese Deptuā raksta:

”Šodienas dusma! Mīļie cilvēki,vai tad nepietiek ar Liepājas atgadījumu? Šodien ejot uz veikalu,kas atrodas blakus spēļu zālei Fēnikss, redzēju mazu puisīti pie tās stāvam. Aptuveni 4 vai 5 gadiņi, precìzi nezinu, bet maziņš. Iegāju veikalā, kamër izstāvu rindas… nākot ārā mazais vel gaida! Uzjautāju un pateica,ka tēti gaida norādot uz spēļu zāles durvīm.

Nekavējoties izsaucu policiju,jo ārā ir ne tikai tumšs,bet arī auksts un mazais puika ir pilnīgi viens. Atbraucot policijai arī atrada viņa tēvu spēļuzālē un izrādās,ka mazais ir ārā pavadījis stundu,kamēr tēvs sēž siltumā un spēlē naudu! 

Vairāk gan izbrìns par to,cik mēs,ļaudis esam novìdīgi. Lielākā daļa,tikai mazo nofotogrāfēja,nemaz nepajautājot,kas ar vińu ir noticis,kapēc ir viens tumsā un aukstumā! Ar to es gribēju teikt, cilvēki, bùsim iejùtīgāki, attapīgāki un palìdzēsim viens otram!”

Ej uz nākamo rakstu, lai skatītu facebook ierakstu!

Pievienot komentāru