Sākas biļešu pārdošana Latvijas fanu busiem uz Eda Šīrana koncertu

4.aprīlī www.bilesuserviss.lv vietnē sākas biļešu pārdošana Latvijas fanu autobusu braucieniem uz Baltijā vienīgo britu dziesminieka Eda Šīrana koncertu, kas 12. jūlijā notiks Rīgā, Lucavsalā.

Novērojot ārkārtīgi augsto interesi, ko par jau zināmu laiku pārdošanā esošajiem braucieniem izrāda igauņi un lietuvieši, tika nolemts šādu iespēju piedāvāt arī Latvijā. Šī ir lieliska, droša un ērta iespēja ar komfortablu autobusu nokļūt līdz pasākuma vietai un pēc koncerta atpakaļ. Patlaban izstrādāti 5 maršruti, kas aptver Latvijas lielākās pilsētas:

Liepāja-Kuldīga-Saldus-Rīga un pēc koncerta atpakaļ

Ventspils-Talsi-Tukums-Rīga un pēc koncerta atpakaļ

Valmiera-Cēsis-Sigulda-Rīga un pēc koncerta atpakaļ

Rēzekne-Madona-Rīga un pēc koncerta atpakaļ

Daugavpils-Jēkabpils-Rīga un pēc koncerta atpakaļ

www.bilesuserviss.lv norādītas precīzas izbraukšanas un pieturu vietas ar laiku grafiku. Fanu autobusi ieradīsies Zaķusalā apm. 30 minūtes pirms pasākuma vietas durvju vēršanas un dosies projām apm. 1h pēc koncerta beigām. Patstāvīgi būs tikai jāveic apm. 500m no Zaķusalas līdz Lucavsalai.

Tā kā interese par autobusa biļetēm tradicionāli ir ļoti liela, iesakām tās iegādāties laikus.

Eds Šīrans ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem populārās mūzikas pārstāvjiem, kura albumu un jo īpaši koncertu pārdošanas rādītāji pārspēj vienu rekordu pēc otra. Perfect, Shape of You, Thinking Out Loud, Photograph, Happier, The A Team, Dive, Castle on the Hill, Don’t, Galway Girl un citi viņa hiti kļuvuši par iemīļotiem jau miljoniem klausītāju. Dziesminieka aktuālā albuma “÷ Divide” turnejas koncertus kopumā apmeklējuši jau vairāk nekā 4 miljoni skatītāju. Tāpēc bez pārspīlējuma var apgalvot, ka patlaban Šīrans ir numur viens mākslinieks pasaules mūzikas industrijā.

Jāuzsver, ka 12.jūlijā Lucavsalā koncerta jēdziens tiks paplašināts līdz īsta festivāla robežām, jo vēl pirms Eda Šīrana uzstāsies talantīgais britu dziesminieks Džeimss Bejs (Hold Back the River, Let It Go, Scars, If You Ever Want To Be In Love, Best Fake Smile) un zviedru popsensācija Zāra Larsone (Symphony, Lush Life, Uncover, Never Forget You, Ain’t My Fault, I Would Like, So Good, This One’s for You, Ruin My Life). Iespējams, ka viņiem pievienosies vēl kāds mūziķis vai grupa, taču tas kļūs zināms tuvāk koncerta dienai.

www.bilesuserviss.lv turpinās biļešu pārdošana gan uz Eda Šīrana koncertu, gan fanu autobusu braucieniem.

Pievienot komentāru